• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Delfshaven | Vintage print

129,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Delfshaven | Vintage print

Het minder bezochte Delfshaven is zeer de moeite waard om een te bezoeken als inwoner van de stad of als toerist. In dit gedeelte van Rotterdam-west zijn nog de oude details te zien van hoe de stad er voor tweede wereld oorlog uit zag. Sierlijke uitzichten met ronde vormen, bruggetjes en de bekende fietsen aan de hekjes. Een gezicht dat je in vele Nederlandse steden terugziet maar in onze moderne Rotterdamse stad niet. Dit panoramische uitzicht van Delfshaven zorgt samen met de vintage kleuren voor een prachtig schilderij aan de muur. 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!