• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KKEC PRINTSERVICE

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. Kies voor de warme kleuren van canvas voor een sfeervol portret. Kies voor aluminium voor een strakke moderne matte foto vol van kleur, of ga je toch liever voor echte kleur power op het plexiglas. Ook met het formaat helpen wij je graag, neem bijvoorbeeld een foto mee van de plek waar de foto aan de muur moet komen te hangen. Wij kunnen dan alvast de foto op de muur in de juiste grootte laten zien.

Wij als KKEC-team adviseren je graag bij jouw keuze.

CANVAS

Een foto op canvas is altijd een goed idee. Een persoonlijke foto op canvas is ook heel leuk om cadeau te geven, je kunt er namelijk alle kanten mee op. We bevestigen er altijd een haakje aan op de achterkant, zodat je hem meteen kunt ophangen. Canvas printen wij zelf in onze winkel, waardoor het ook nog eens snel klaar is. In de meeste gevallen kun je jouw foto op canvas al binnen 2 uur ophalen. IK WIL EEN FOTO OP CANVAS PRINTEN
 

ALUMINIUM

Op zoek naar een moderne manier van foto's laten printen? Wij kunnen jouw foto's printen op wit aluminium en geborsteld aluminium. Wit aluminium is mat en zorgt dat de foto er op zijn allerbest uit ziet. Geborsteld aluminium geeft een industrieel effect aan de foto.
Hier komen namelijk de geborstelde lijnen van het aluminium door de foto heen en zelfs alle witte delen van je foto worden aluminium gekleurd en schitteren een beetje in het licht.
 

PLEXIGLAS

Wil je echt uitpakken met je mooiste foto? Kies dan voor plexiglas, de kleuren en diepte van je foto komen helemaal tot zijn recht op plexiglas. Zo lijkt het net of je zo de foto in kan stappen en kunt gaan genieten van deze geweldige herinnering aan de muur. Door het ophang profiel aan de achterkant lijkt het alsof het paneel zweeft aan de muur, wat een hele strakke en moderne look geeft. Als het een donkere foto is, die op een lichte plek in huis komt te hangen moet je wel rekening houden met de reflectie op het paneel. In sommige gevallen is het dan beter om voor bijvoorbeeld aluminium te kiezen in plaats van plexiglas.
 
 

FOTOPAPIER

Laat je mooiste foto's printen op fotopapier, zo kun je er alle kanten mee op. Lijst ze in of hang ze op een andere creatieve manier aan de muur. Wij printen op zijdeglans fotopapier voor een perfecte uitstraling zonder vlekken tegen het glas. Wij werken niet met vaste maten dus kom gerust langs met je fotolijst en wij printen de foto precies op maat.

MAAK HET PERSOONLIJK

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het huis,. Dit maakt van je huis een echt persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je gemakkelijk wisselen en houd je de muur up to date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van één van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creëer zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op één van deze materialen, zodat je altijd nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

TWIJFEL JE OVER DE KWALITEIT?

Ben je bang dat als je je foto bestelt de kwaliteit niet goed is? Of ben je misschien niet blij met de kleuren van je foto? Wij zorgen samen met jou dat je het beste resultaat uit jouw foto haalt. Stuur ons de foto gewoon op per mail [email protected] en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken jouw foto persoonlijk na en laten je eerlijk weten wat de mogelijkheden zijn.

 

FOTO VANAF JE TELEFOON LATEN PRINTEN?

Dit kan bij ons zeker, stuur ons de foto gewoon per mail toe, dit kan vanaf huis of gewoon als je bij ons in de winkel bent. Wij kijken de kwaliteit van deze foto dan grondig voor je na en zorgen dat de kwaliteit van je foto optimaal wordt. Let er wel op dat de foto niet is doorgestuurd via Whatsapp, Snapchat, Facebook of andere apps. We zien vaak dat de kwaliteit van de foto's dan niet groot genoeg meer is om mooi te kunnen uitvergroten.


BENIEUWD NAAR ONZE PRIJZEN?

Prijslijst

 

 
 
 

IF YOU ARE HAPPY, WE'RE HAPPY!

Hieronder foto's van een aantal Happy Customers!