• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KKEC PRINTSERVICE

Kies voor de KKEC Print Service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen? Ga dan direct aan de slag!

Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen.

Ook met het formaat helpen wij je graag. Neem bijvoorbeeld een foto mee van de plek waar de foto moet komen te hangen. Wij kunnen alvast de foto op de muur in de juiste grootte laten zien.

Als KKEC-team adviseren wij je graag bij jouw keuze.

 

CANVAS

Een foto op canvas is altijd een goed idee. Ook heel leuk om cadeau te geven! Je kunt er namelijk alle kanten mee op. We bevestigen altijd een haakje aan aan de achterkant, zodat je hem direct kunt ophangen.
 
Canvas printen wij zelf in onze winkel, waardoor het ook nog eens snel klaar is. In de meeste gevallen kun je jouw foto op canvas al binnen 2 uur ophalen.
 
 

ALUMINIUM

Op zoek naar een moderne manier van foto's laten printen? Wij kunnen jouw foto's printen op wit aluminium of geborsteld aluminium.
 
Wit aluminium is mat en zorgt dat de foto er op zijn allerbest uit ziet. Geborsteld aluminium geeft een industrieel effect aan de foto.
Hier komen namelijk de geborstelde lijnen van het aluminium door de foto heen en zelfs alle witte delen van je foto worden aluminium gekleurd en schitteren in het licht.
 
 

PLEXIGLAS

Wil je echt uitpakken met je mooiste foto? Kies dan voor plexiglas, waar de kleuren en diepte helemaal tot zijn recht komen. Door het ophangprofiel aan de achterkant lijkt het alsof het paneel zweeft aan de muur, wat een hele strakke en moderne look geeft.
 
Als het een donkere foto is die op een lichte plek in huis komt te hangen, moet je wel rekening houden met de reflectie van het paneel. In sommige gevallen is het dan beter om voor bijvoorbeeld aluminium te kiezen.
 
 

FOTOPAPIER

Laat je mooiste foto's printen op fotopapier, zo kun je er alle kanten mee op. Lijst ze in of hang ze op een andere creatieve manier aan de muur. Wij printen op zijdeglans fotopapier voor een perfecte uitstraling zonder vlekken tegen het glas. Wij werken niet met vaste maten dus kom gerust langs met je fotolijst en wij printen de foto precies op maat.

 

MAAK HET PERSOONLIJK

Maak van je huis een écht persoonlijke plek met jouw favoriete foto's. Wees creatief met fotopapier, of maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van één van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creëer zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op één van deze materialen, zodat je altijd nieuwe herinneringen kunt toevoegen.

 

KEUZESTRESS?

Ben je bang dat de kwaliteit van jouw foto niet goed is? Of ben je misschien niet blij met de kleuren van je foto? Wij zorgen samen met jou dat je het beste resultaat uit jouw foto haalt.

Stuur ons de foto gewoon op per mail [email protected] en vraag naar de mogelijkheden. Wij kijken jouw foto persoonlijk na en voorzien je van professioneel advies.

 

FOTO VANAF JE TELEFOON LATEN PRINTEN?

Dit kan zeker! Stuur ons de foto gewoon per e-mail toe, vanuit huis of pas als je bij ons in de winkel bent. Wij kijken de kwaliteit van deze foto grondig voor je na. Let er wel op dat de foto niet is doorgestuurd via Whatsapp, Snapchat, Facebook of andere apps. We zien vaak dat de kwaliteit van de foto's dan niet groot genoeg meer is om mooi te kunnen uitvergroten.


ONZE PRIJZEN

 

 
 
 

IF YOU'RE HAPPY, WE'RE HAPPY!

Hieronder foto's van een aantal Happy Customers!