• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

-
Cadeaus
Op werkdagen geldt vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis (bij directe betaling). Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd. Let op, wij zijn hierin altijd afhankelijk van de diensten van PostNL, het kan voorkomen dat een pakket vertraging oploopt in hun sorteerproces. 

-Schilderijen
De levertijd varieert van 1-2 werkdagen tot 3-4 weken. Per print staat aangegeven wat de desbetreffende levertijd is. Dit kunt u zien in het veld onder de foto van het werk onder 'levertijd'. 


Verzendkosten

-Cadeaus
Wij brengen €4,95 verzendkosten in rekening voor het verzenden van cadeaus. Boven de €50,- versturen wij het GRATIS of u kunt het gratis dezelfde dag ophalen in onze winkel.

-Schilderijen
Voor het verzenden van schilderijen (fotopapier, canvas, plexiglas, aluminium, geborsteld aluminium en forex) rekenen wij binnen de maximale formaten van PostNL geen verzendkosten.

Let op:

Voor pakketten groter dan 175 x 78 x 58 cm brengen wij een bijdrage van €25,- voor de verzendkosten in rekening. Deze pakketten worden namelijk met een speciale vervoerder, gespecialiseerd in kunst en groot formaat, verzonden.


Retourneren

Voeg voor retouren altijd het retourformulier bij de bestelling: Retourformulier

-Cadeaus
U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren. Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling  -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos wordt geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan ontvangt u uw geld terug. 

-Schilderijen
De prints die u bij ons besteld op de website worden helemaal op maat voor u gemaakt. Het is daardoor niet mogelijk om deze prints te retourneren.

De kleuren op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan vooraf een proefprint te laten drukken in onze winkel. Indien uw schilderij niet overeenkomt met de vooraf goedgekeurde proefprint, zullen wij kosteloos een nieuwe print voor u verzorgen.