• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oudehaven | Rotterdam skyline | Vintage poster

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oudehaven | Rotterdam skyline | Vintage poster

Vanaf de plek waar Ben Kleyn deze foto heeft gemaakt zie je normaal alleen de gebouwen rondom de Oude Haven en het Witte huis. Maar eigenlijk zou je veel meer kunnen zien als je door de gebouwen heen zou kunnen kijken. Ben heeft er in deze print voor gekozen om die gebouwen zichtbaar te maken. Dit zorgt voor een uniek uitzicht vanaf dit standpunt. Zo zijn ineens de gebouwen zichtbaar geworden die anders verborgen lagen achter de andere bebouwing. Super tof en daardoor heel divers.

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!