• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kunst - Kies jouw meesterwerk

Verdient jouw wand een nieuwe look & feel? Onze kunstcollectie biedt een ruim aanbod aan verrassende in prachtige kwaliteit. Kies uit originele foto’s, posters en reproducties of laat je favoriete herinnering afdrukken met de KKEC Printservice.

Kunst - Kies jouw meesterwerk

 
KKEC Printservice
Wat is er mooier dan jouw eigen kunst aan de muur? De KKEC Printservice maakt het mogelijk. Druk jouw favoriete foto of kunstwerk uit op Canvas, Aluminium of Plexiglas. Bestellingen op Canvas kunnen in veel gevallen al binnen twee uur worden opgehaald in onze winkel!
 
 
Exclusieve kunst
Met de juiste kunst breng je elke wand in jouw huis tot leven. Je ontdekt in onze collectie wanddecoratie in alle soorten en maten. Ben jij een liefhebber van de klassieke Oude Meesters? De reproducties bieden jou het perfecte alternatief van het origineel werk.
 
Wissel je liever wat vaker de kunst aan de muur? Kijk dan eens bij onze posters. Met prachtige natuurfoto’s haal je het buitenleven naar binnen en een heus dierenrijk creëer je met onze dierenposters. Denk aan zwart-wit portretten van olifanten, tijgers of leeuwen.
 
Houd je van meer fun aan de muur? Ontdek dan de unieke aangeklede dierenprints. Wil je jouw geliefde stad uitlichten? Dan zijn de mooie stadsplattegronden of de lasergesneden houten wanddecoraties de de juiste eye catchers.

De grootste en mooiste collectie
Met een aanbod van ruim duizend foto’s bieden onze fotografen een wereld van mogelijkheden. KKEC laat (oude) kunst herleven op canvas, aluminium en plexiglas. 
 
Geniet van een levensgroot werk van ‘Het meisje met de parel’ van Vermeer boven je bank, tover je slaapkamer om in een ware jungle, hang een stadsprint van jouw favo stad op of breng het buitenleven naar binnen met onze natuurprints.
 
Ontdek ons verrassend aanbod of laat jouw eigen foto’s tot leven komen op canvas. Zo creëer jij jouw perfecte wanddecoratie. 

Kom je er niet uit? We helpen je graag met kiezen van jouw favoriete piece of art!