• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kunst

 

Kunst van fotografen en kunstenaars.

Ben jij die lege muur in huis ook helemaal zat? Onze collectie kunst heeft zeker wat jij zoekt. Fotografie of kunst reproducties, wij bieden alles in top kwaliteit en ieder formaat. Zo is die lege plek in huis heel snel opgevuld met ware kunst.

 

Welke style kies jij?

Foto's van onze fotografen

Kunst reproducties

Rotterdam skyline foto's

Posters

Kunst exclusief bij KKEC

Erger jij je thuis ook altijd aan de lege muren boven de bank? Of ben jij dat schilderij van oma of opa ook wel zat? Bij ons in de collectie ga jij zeker slagen voor een nieuw kunstwerk aan de muur. De collectie kunst is samengesteld uit foto's van onze eigen fotografen en een hele grote collectie kunst reproducties door onze nauwe samenwerking met onze uitgever. Zo kun je prachtige foto's van Rotterdam, diverse andere steden, natuur en natuurlijk dieren bij ons kopen. Wissel jij liever wat vaker de kunst aan de muur? Dan is onze grote collectie posters voor jong en oud ook zeker een mooie aanvulling voor jouw interieur.

De grootste en mooiste collectie.

Onze fotografen bieden jou de mogelijkheid uit het kiezen van meer dan duizend foto's. Ook door onze relaties met oude en nieuwe kunstenaars kunnen wij prachtige oude kunst laten herleven op canvas, aluminium en plexiglas. Zo kun je nu ook een print van van Gogh levensgroot boven de bank hangen. Die lege plek boven de bank opvullen met bijvoorbeeld een prachtig dier, een mooie stad, prachtig landschap of echte urbex fotografie, ook dat is allemaal mogelijk. Neem snel een kijkje in ons enorme aanbod en laat je verrassen.

 
 
Ken je Peter al?

Rotterdam skyline expert

BEKIJK FAVORIETEN VAN PETER
OF BEZOEK EEN VAN ONZE WINKELS

peter