• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Skyline - Pop Art

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Skyline - Pop Art

Een waar kunstwerk van onze fotograaf Ben Kleyn. Zijn prachtige foto's heeft hij nu door een speciaal kleurenpalet gehaald waardoor deze kleurrijke schilderijtjes van de stad ontstaan. Sfeervol, strak, modern en decoratief voor aan de muur in huis. Eindelijk kun je die lege muren opvullen met een kleurrijk schilderij van Rotterdam. De verfspetters lijken van de hagelwitte achtergrond af te komen waardoor deze foto collage van de Rotterdamse skyline als een echt kunstwerk aan de muur hangt.

Verkrijgbaar in de formaten:


100x35cm
120x40cm
140x45cm
160x55cm
200x70cm

Verkrijgbaar in de materialen:

Canvas
Aluminium
Aluminium geborsteld
Plexiglas

 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!