• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Collage 1 | Vintage poster

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Collage 1 | Vintage poster

Een prachtige collage van alle Rotterdamse iconen uit de stad. De iconen zijn in een vintage jasje gestoken door fotograaf Ben Kleyn. Door alle verschillende kleuren bij elkaar wordt dit een fantastisch geheel voor aan de muur. Een wanddecoratie waar je naar blijft kijken. Iconen zoals de Erasmusbrug, Euromast, Willemsbrug, SS Rotterdam, Centraal Station komen voor op deze collage.

 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!