• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Skyline en Watertaxi | Vintage print

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Skyline en Watertaxi | Vintage print

Een hele toffe skyline uit de collectie van fotograaf Ben Kleyn. Ben heeft in deze versie de skyline vanaf de Parkkade gefotografeerd richting Rotterdam Zuid. Zo heb je prachtig de Kop van Zuid inclusief de Erasmusbrug in beeld.

Op de Kop van zuid staan de verschillende woon en werk torens waaronder de Rotterdam (ontwerp Rem Koolhaas), Montevideo, WTC (gemeente Rotterdam) en New Orleans. Wat deze foto een extra dimensie geeft, is de voorbij razende watertaxi op de Maas. 

De techniek die Ben Kleyn gebruikt voor deze serie geeft de print de uitstraling van een echt schilderij. 

Verkrijgbaar in de formaten:
100x35cm
120x40cm
140x45cm
160x55cm
200x70cm

Verkrijgbaar in de materialen:

Canvas
Aluminium
Aluminium geborsteld
Plexiglas

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!