• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij KKEC!

KKEC is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam en in de Mall of the Netherlands. De winkel in Rotterdam bestaat vanaf de opening van het winkelcentrum in augustus 1996 en droeg tot oktober 2013 de naam EXPO Beursplein, een franchiseformule die posters, kaarten, lijsten, later ook foto's van de Rotterdam skyline en cadeaus, verkocht. Sinds mei 2020 heeft KKEC haar tweede winkel geopend in Leidschendam, gevestigd in The Mall of the Netherlands, het grootste winkelcentrum van Nederland. Naast de fysieke winkel heeft KKEC in juli 2014 een website inclusief een webshop toegevoegd, www.KKEC.nl, waarop informatie wordt gegeven over de print- en inlijstservice en waar in de webshop cadeaus, posters, foto's van de Rotterdam Skyline en muurdecoraties kunnen worden gekocht.

 
 
 

 

 

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een groep van ongeveer 15 collega's die allemaal zo hun eigen passie hebben voor de winkel. Van deze grote groep is een klein deel al zeer lang werkzaam bij KKEC. Wij stellen hun graag even voor.

 

Het KKEC-team


Peter

Ik ben Peter Muller en al vanaf 1996 eigenaar van KKEC. Mijn passie is fotografie, kunst en inlijstingen. Samen met mijn team zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends die onze winkel kkec maken. Het leukste vind ik om mensen te helpen bij het kiezen van een schilderij of print. Iedere opdracht is weer een avontuur en het is een feestje als mensen verrast worden door het resultaat. Ik ben trots dat we al jarenlang een kwaliteitsproduct kunnen leveren voor een toegankelijke prijs waardoor we veel vaste klanten hebben die dit weten te waarderen.​ ​Ik heet u van harte welkom!​

Marion

Ik ben Marion en koop o.a. de souvenirs in. We hebben inmiddels een hele leuke collectie opgebouwd. Naast magneten van al onze Rotterdamse iconen, verkopen we ook linnen tassen, brillenkokers, onderzetters met Rotterdamse gezegdes. Onze 'bakkie pleur'' en 'natte thee' bekers zijn inmiddels berucht, Het merk Kikkerland is mijn favoriet. Dit Hollandse design merk maakt continu kleine kunstwerkjes, zoals bijzondere nagelschaartjes, zakafsluiters in de vorm van stroopwafels, muziekdoosjes met bekende liedjes, wind-up's en bijzondere keukenaccessoires.


Daphne

Ik ben Daphne en ik werk sinds 2005 bij KKEC. Ik ben verantwoordelijk voor een groot deel van onze cadeau, poster en kaarten collectie. Meerdere keren per jaar bezoek ik beurzen in binnen- en buitenland om de leukste nieuwe collecties in te kopen voor onze winkel. Ik vind onze mix tussen mooie accessoires voor in huis en grappige gifts erg leuk. Als trotse Rotterdammert ben ik natuurlijk fan van al onze mooie Rotterdam prints en cadeaus. Wat ik erg leuk vind om te zien is dat gelukkig nog steeds veel mensen wenskaarten sturen en daar weten we onze kaartencollectie steeds weer in te vernieuwen door in te kopen bij creatieve ontwerpers. Ik hoop je gauw in een van onze winkels te mogen verwelkomen!

Patricia

Ik ben Patricia en doe de inkoop van een aantal cadeauleveranciers binnen onze winkel. Dit varieert van de mooie designcadeaus van het merk Umbra tot de vaak hilarische cadeaus van het merk Cortina. Ik heb een enorme passie voor stationeryproducten. Je doet me geen groter plezier dan met een leuke planner met een grappige/mooie potloden- of pennenset erbij. Ook ben ik dol op onze plantjes en superzachte alpaca's. Verder vind ik het leuk om het internet af te speuren naar leuke kleine nieuwe leveranciers/aparte producten voor onze mooie winkel.