• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

KKEC is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam en in de Mall of the Netherlands. Naast de fysieke winkel heeft KKEC in juli 2014 een website inclusief een webshop toegevoegd, www.KKEC.nl, waarop informatie wordt gegeven over de print- en inlijst service en waar in de webshop cadeaus, posters, foto's van de Rotterdam Skyline en muurdecoraties kunnen worden gekocht.
De winkel in Rotterdam bestaat vanaf de opening van het winkelcentrum in augustus 1996 en droeg tot oktober 2013 de naam EXPO Beursplein, een franchiseformule die posters, kaarten, lijsten, later ook foto's van de Rotterdam skyline en cadeaus, verkocht. Sinds mei 2020 heeft KKEC haar tweede winkel geopend in Leidschendam, gevestigd in The Mall of the Netherlands, het grootste winkelcentrum van Nederland.
 

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een groep van ongeveer 25 collega's die allemaal zo hun eigen passie hebben voor de winkel. Van deze grote groep is een klein deel al zeer lang werkzaam bij KKEC. Wij stellen hun graag even voor.

 

Peter

Peter is de eigenaar van KKEC. Je komt hem regelmatig dansend in een van de winkels tegen en hij is onze expert als het gaat om inlijsten.
Met zijn jarenlange ervaring als lijstenmaker help hij jou aan de perfecte omlijsting van jouw kunstwerk.

 

Marion

Hoewel Marion voornamelijk achter de schermen werkzaam is - zij zorgt ervoor dat de winkels altijd goed gevuld zijn met de leukste en nieuwe items, zal je haar toch regelmatig in een van onze winkels tegenkomen. Haar liefde voor onze souvenirs en cadeauboeken is groot en ze vindt het heerlijk om deze op hun mooist voor jou te presenteren.

  Lisa

Patricia

Voor de nieuwste trends op het gebied van stationery en spelletjes moet je bij Patricia zijn. Patricia werkt al jaren in ons Rotterdam filiaal en houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop van een groot aantal van onze diverse merken.

 

Lisa

Lisa is onze Rotterdamse duizendpoot en beantwoordt al je vragen van de winkel tot interieur én is onze styling adviseur. 

 

  Peter Bas

Yuli

Yuli helpt je bij het kiezen van een passende lijst voor jouw kunstwerk, en staat klaar om al jouw inlijstvragen te beantwoorden.

 

 

 

Peter

Peter is voor velen een bekend gezicht in de KKEC. Een echte allrounder die graag met je meejaagt naar het perfecte cadeau.

 

 

Didi

Didi is onze social media queen en zorgt voor de mooiste foto's op onze instagram. Je komt haar in de winkel tegen bij het afrekenen van je cadeaus of ze helpt je jouw mooiste foto op canvas te printen.

 

Joliene

Joliene is een enthousiaste creatieveling en staat klaar om je cadeautjes dansend in te pakken.