• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

KKEC is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam en in de Mall of the Netherlands. De winkel in Rotterdam bestaat vanaf de opening van het winkelcentrum in augustus 1996 en droeg tot oktober 2013 de naam EXPO Beursplein, een franchiseformule die posters, kaarten, lijsten, later ook foto's van de Rotterdam skyline en cadeaus, verkocht. Sinds mei 2020 heeft KKEC haar tweede winkel geopend in Leidschendam, gevestigd in The Mall of the Netherlands, het grootste winkelcentrum van Nederland. Naast de fysieke winkel heeft KKEC in juli 2014 een website inclusief een webshop toegevoegd, www.KKEC.nl, waarop informatie wordt gegeven over de print- en inlijstservice en waar in de webshop cadeaus, posters, foto's van de Rotterdam Skyline en muurdecoraties kunnen worden gekocht.

 

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een groep van ongeveer 20 collega's die allemaal zo hun eigen passie hebben voor de winkel. Van deze grote groep is een klein deel al zeer lang werkzaam bij KKEC. Wij stellen hun graag even voor.


Peter

Peter is de eigenaar van KKEC. Je komt hem regelmatig dansend in een van de winkels tegen en hij is onze expert als het gaat om inlijsten. Met zijn jarenlange ervaring als lijstenmaker help hij jou aan de perfecte omlijsting van jouw kunstwerk. Daarnaast vindt hij het ook heel leuk om een praatje te maken met je terwijl hij je cadeaus inpakt.

Marion

Hoewel Marion voornamelijk achter de schermen werkzaam is - zij zorgt ervoor dat de winkels altijd goed gevuld zijn met de leukste en nieuwe items,  zal je haar toch regelmatig in een van onze winkels tegenkomen. Haar liefde voor onze souvenirs en cadeauboeken is groot en ze vindt het heerlijk om deze op hun mooist voor jou te presenteren.

 

Daphne

Daphne is de storemanager van het filiaal in Rotterdam en helpt jou met het uitzoeken van een leuke kaart tot aan het samenstellen van complete (kerst)pakketten. Daarnaast houdt zij ook onze webshop bij en zorgt ze ervoor dat je maandelijks een nieuwe nieuwsbrief in je inbox ontvangt.

 

Patricia

Voor de nieuwste trends op het gebied van stationery en spelletjes moet je bij Patricia zijn. Patricia werkt al jaren in ons Rotterdam filiaal en houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop van een groot aantal van onze diverse merken.

 

Peter Bas

Peter Bas is onze filmfreak en kan jou alles vertellen over onze pop- en filmposters. Je vindt hem voornamelijk op onze inlijstafdeling in Rotterdam waar hij jou heel vakkundig en gezellig helpt met het printen van je foto's of het inlijsten van je poster of schilderij.

 

Peter Bas