• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam

Het is de havenstad van Nederland waar KKEC is geboren: Rotterdam. Al ruim 20 jaar is KKEC gevestigd in de Koopgoot. Wij houden ervan! Je kan bij ons je hart ophalen met Rotterdamse kunst, kaarten en cadeaus.
Merken
Genre
Medium

Rotterdam

Exclusief Rotterdam

In samenwerking met Rotterdamse fotografen biedt KKEC exclusieve foto’s die het unieke karakter van Rotterdam laten zien. Op deze beelden zie je de Maasstad door de ogen van verschillende fotografen met een eigen stijl. Zo hebben we voor alle smaken wat in huis en heb je een groot en gevarieerd aanbod waar je uit kan kiezen.

Ben je een Pop Art liefhebber, kijk dan eens naar de fotograaf Ben Kleyn. Je vindt niet alleen de skyline in het moderne Pop Art, ook het Centraal Station, de Erasmusbrug en de bekende Kubuswoningen heeft hij op deze artistieke, kleurrijke manier vastgelegd. Houd je meer van een vintage look? Ook dan is Ben Kleyn jouw fotograaf.

Uiteraard biedt Rotterdam zoveel meer. Wat denk je van het moderne Centraal Station, het culturele havengebied Kop van Zuid of de hoogste uitkijktoren: de Euromast? Onze fotografen hebben alle highlights van de bruisende stad gefotografeerd.

 

Typisch Rotterdam

Ben je op zoek een typisch Rotterdams cadeau? Dan ben je bij KKEC aan het juiste adres. Een uitgebreide collectie vind je op de pagina ‘Rotterdam’. Hier ontdek je jouw favoriete kunst, kaarten en cadeaus, allemaal in het teken van Roffa. Breng de kleuren, smaken en geuren van de Markthal in huis met de vele posters die onze collectie rijk is. Waar maak je de Feyenoord fan blij mee? Wat dacht je van een poster van De Kuip, perfect om in te lijsten. Pronken met een moderne Rotterdamse skyline? ‘The Line’ is een uit metaal gesneden zwarte skyline waarmee je gegarandeerd indruk maakt. 

Kortom, van unieke prints op maat afgedrukt op canvas tot aan souvenirs zoals Rotterdamse magneten en mokken voor jouw bakkie pleur of natte thee: je vindt het allemaal hier.

Heb je vragen? Wij helpen je graag.