• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam

 

Onze Rotterdamse Kunst, Kaarten en Cadeaus

KKEC is Rotterdam, wij zijn al meer dan 20 jaar gevestigd in de Koopgoot in het centrum van de stad. Wij houden er daarom van om lekker Rotterdamse producten te maken en verkopen. Zo kun je bij ons terecht voor de meeste gerse Kunst, Kaarten en Cadeaus van Rotterdam. Denk aan een prachtige skyline aan de muur op canvas of een lekker plat Rotterdamse tekst op een mok of tas.

Rotterdam Posters

Rotterdam Kaarten

Rotterdam Cadeaus

Rotterdam skylines


Op z'n Rotterdamst

Rotterdamse producten, wij hebben ze in allerlei uitvoeringen. Niets leuker dan zo'n geweldig cadeau krijgen van je eigen stad. Een prachtige skyline foto voor aan de muur, of juist een mok met een Rotterdamse uitspraak erop. Voor iedereen die van de stad Rotterdam houdt is er wel een passend cadeau. Van onderzetter tot foto op canvas en van sleutelhanger tot poster van jouw geliefde wijk.

Door Rotterdammers Voor Rotterdammers

Onze collectie is niet alleen opgebouwd uit producten die overal te koop zijn. Wij hebben door onze ervaring zelf ook een collectie Rotterdam artikelen ontwerpen en verkopen deze in onze winkel in de Koopgoot en natuurlijk hier op onze webshop. Denk aan mokken met teksen als, bakkie pleur en natte thee en natuurlijk ook mooie linnen tassen met Rotterdamse uitspraken. Ook alle foto's die je op onze website vindt van Rotterdam zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Dit door onze samenwerking van fotografen uit de stad en omliggende gemeenten.

Onze favorieten

Rotterdamse tas

Rotterdamse fietsbel

Onderzetter Erasmusbrug

 

Rotterdam poster


 

Liever een Rotterdamse posterwand maken?

Hieronder een voorbeeld van een Rotterdamse posterwand met diverse prints aan de muur. Zo kun je combineren met onze Rotterdam skyline foto's en de Cityprints met daarop prachtige gebouwen uit Rotterdam. Maar er zijn ook prints van alle wijken uit Rotterdam, zo kun je een wijk waar je hart ligt ook aan de wand hangen. Door de diverse formaten die er beschikbaar zijn, denk aan ansichtkaarten, A4, A3 en 50x70cm kun je lekker speel combineren.