• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam skyline stad vintage

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam skyline stad vintage

Een fantastisch uitzicht over bijna de hele stad Rotterdam vanaf de Euromast gezien. Van links naar rechts zie je eerst het centrum met zijn torens voor bedrijven en vervolgens alle appartementen gebouwen langs de Maas. Aan de Zuid kant van de rivier de Maas staan de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid vergezeld door de Erasmusbrug en het oude Hotel New York. Een fantastische plaat met op de voorgrond het Euromast park met veel groen. De sfeervolle kleuren van deze vintage stijl maken het tot een uniek en origineel schilderij voor aan de muur.

Op zoek naar een schilderij of print van Rotterdam voor aan de muur en vind je de standaard foto's eigenlijk niet origineel genoeg? Zoek je kleur voor aan de witte muren in je huis en is Rotterdam je favoriete stad? Fotograaf Ben Kleyn heeft speciaal voor KKEC een collectie Rotterdam schilderijen en prints in kleurrijke pop art, vintage en black Edition stijl gemaakt.

De mooiste en meest bekende iconen uit de stad Rotterdam als schilderij of print in diverse formaten geprint vol met krachtige kleuren. De verfspetters lijken van de print af te vliegen en maken het tot een heerlijk kunstobject voor aan de muur. Betaalbaar en super decoratief voor in ieder interieur. Natuurlijk ook super tof om cadeau te geven aan iemand die helemaal weg is van de stad Rotterdam.

Wat jullie over ons schrijven!