• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Skyline van Rotterdam | Vintage

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Skyline van Rotterdam | Vintage

Een fantastisch uitzicht over bijna de hele stad Rotterdam vanaf de Euromast gezien. Van links naar rechts zie je eerst het centrum met zijn torens voor bedrijven en vervolgens alle gebouwen langs de Maas. Aan de Zuidkant van de rivier de Maas staan de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid, vergezeld door de Erasmusbrug en het oude Hotel New York. Een fantastische plaat met op de voorgrond het Euromast park met veel groen. 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!