• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kop van Zuid | Rotterdam Skyline | Black edition

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kop van Zuid | Rotterdam Skyline | Black edition

Deze Black Edition van de Kop van Zuid is super modern en strak voor in een modern interieur. De bekende woon- en werktorens op de Kop van Zuid in Rotterdam knallen er in deze felle kleuren uit. De zwarte achtergrond maakt het contrast extra sterk en zorgt voor een exclusieve uitstraling. De Rotterdamse skyline langs de rivier de Maas komt helemaal tot zijn recht, inclusief de Erasmusbrug.

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!