• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam skyline Black edition

99,00
Levertijd In overleg
Rotterdam skyline Black edition

Deze black edition van de Kop van Zuid is super modern en strak voor in een modern interieur. De bekende woon- en werktorens op de Kop van Zuid in Rotterdam knallen er in deze felle kleuren uit. De zwarte achtergrond maakt het contrast extra sterk en zorgt voor een exclusieve uitstraling. De Rotterdamse skyline langs de rivier de Maas komt helemaal tot zijn recht inclusief Erasmusbrug.

Op zoek naar een schilderij of print van Rotterdam voor aan de muur en vind je de standaard foto's eigenlijk niet origineel genoeg? Zoek je kleur voor aan de witte muren in je huis en is Rotterdam je favoriete stad? Fotograaf Ben Kleyn heeft speciaal voor KKEC een collectie Rotterdam schilderijen en prints in kleurrijke pop art, vintage en black Edition stijl gemaakt.

De mooiste en meest bekende iconen uit de stad Rotterdam als schilderij of print in diverse formaten geprint vol met krachtige kleuren. De verfspetters lijken van de print af te vliegen en maken het tot een heerlijk kunstobject voor aan de muur. Betaalbaar en super decoratief voor in ieder interieur. Natuurlijk ook super tof om cadeau te geven aan iemand die helemaal weg is van de stad Rotterdam.