• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam vanaf de Euromast | Vintage print

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam vanaf de Euromast | Vintage print

Prachtige vintage kleuren op het uitzicht vanaf de Euromast richting het zuiden van de stad Rotterdam. De bekende Erasmusbrug als centraal middelpunt met daarom de hoge woon- en werktorens op de Kop van Zuid. Ook de Willemsbrug is nog net aan links van het midden goed te zien. De gebouwen kleuren elk in hun eigen kleur maar vormen toch een prachtige skyline als geheel. Een uniek uitkijkpunt in de stad dat zorgt dat je alle details rondom de Maas goed kunt zien.

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!