• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drentse Bos 1

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Drentse Bos 1

Een print van Marlike Marks geprint op canvas, aluminium of plexiglas in de hoogste kwaliteit. De print Drentse Bos 1 komt op alle materialen prachtig tot zijn recht en is een echte aanwinst voor uw interieur. 

Drentse Bos 1 op canvas geeft de print een warme uitstraling en zorgt voor een mooie sfeer aan de muur.

Drentse Bos 1 op aluminium is strak en modern en heeft een sterke uitstraling aan de muur. De kleuren lijken op het schilderij te liggen en zorgen voor een optimale print. 

BIJ Drentse Bos 1geprint op het geborsteld aluminium lijken de lampjes echt te branden doordat alle wit tinten in de foto zilver grijs geborsteld aluminium worden en deze weerkaatsen in het licht.

Drentse Bos 1 op plexiglas geeft een intens diepe glans en kleur en laat de print tot leven komen. De diepte van het glas en de glans zorgen ervoor dat u de foto bijna in kunt stappen.

Kiest u bij Drentse Bos 1voor het ontspiegelde plexiglas, dan kiest u wel voor intens diepe kleuren maar heeft u geen last van weerspiegeling in de foto. De plaat heeft een speciale matte afwerking waarbij de kleuren dus wel enorm diep blijven.

--------------------------------------------------------

Materialen en maten

Wij bieden de foto's aan in verschillende maten en op diverse materialen. 
- Plexiglas 
- Plexiglas 'ontspiegeld'
- Aluminium 'wit'
- Aluminium 'geborsteld'
- Canvas

Print op Canvas    Print op plexiglas    Print op aluminium wit    Print op aluminium geborsteld
Canvas   Plexiglas   Aluminium wit   Aluminium geborsteld

Wat jullie over ons schrijven!