• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Top of the bridge | Rotterdam skyline

1 / 2
65,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Top of the bridge | Rotterdam skyline

Een kunstwerk op zich, Top of the bridge van Christian Grass. De style van Christian Grass is heel herkenbaar. Of hij nu een foto van de natuur maakt of van onze stad Rotterdam, zijn handtekening zie je er altijd in terug. De bijzondere zwarte-wit kleurstelling van zijn foto's maken diezelfde foto's prachtig als wanddecoratie. De licht duistere kleuren van de foto geven een soort van magische uitstraling. 


Christian Grass, heeft met zijn bijzondere manier van fotograferen al diverse prijzen gewonnen waaronder de Monochrome Photography awards. Bekijk snel eens al zijn prachtige kunstwerken van onze stad en de natuur waar hij naar toe heeft gereisd.

De print Rotterdam - Moonshine valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat jullie over ons schrijven!