• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Music Box

95,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Music Box

Een wonderschoon stukje architectuur vol met verschillende vormen. De gebouwen op dit deel van de Kop van Zuid hebben hun eigen vorm en verschillende lijnen die zorgen voor een vrije interpetatie. Zo lijkt het Luxor wel op een stapel boeken uit de Bibliotheek en is de prachtige Maastoren een prachtige boekensteun aan het eind van de plank. De architectuur van dit stukje Rotterdam is fascinerend en prachtig op de foto vastgelegd. De lege plekken in de foto rondom de gebouwen hebben zichzelf prachtig gevuld met de wolken die hier rondhangen.   

De print Rotterdam stadion valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slechts een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!