• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foto op plexiglas

 

 

Plexiglas in ieder formaat verkrijgbaar

Zoek je een adres om je eigen foto te laten printen op plexiglas? Wij bieden je echt ieder formaat aan. Wij kijken met je mee naar de kwaliteit en verhouding van de foto om zo tot het beste resultaat te komen. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je de foto mooi kunt ophangen zonder dat je dit ziet.

 

Hoe te bestellen?

Wij hebben bewust geen speciale upload functie op onze website. Wij willen namelijk graag persoonlijk naar jouw foto kijken zonder dat daar een automatische programma tussen zit. Stuur ons daarom de foto per mail of wetransfer (voor grote bestanden) en laat ons jouw voorkeuren weten. Wij kijken dan graag met je mee of het gewenste formaat ook past bij de foto en uiteraard of de kwalieit wel goed genoeg is. Wil je ook even zien hoe de foto bij jou in de kamer staat? Stuur dan ook een goede foto op van de plek waar het plexiglas komt te hangen met een aantal maten van de muur en eventueel meubel dat eronder staat mee. Wij geven je dan een mooie impressie hoe de print in de kamer zal staan.

 
 

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE OP PLEXIGLAS

SCHOTSE HOOGLANDER

WATERTAXI

PERU

VERMEER POPFoto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. Ook met het formaat helpen wij je graag, neem bijvoorbeeld een foto mee van de plek waar de foto aan de muur moet komen te hangen. Wij kunnen dan alvast de foto op de muur in de juiste grootte laten zien.

Maak het persoonlijk

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het huis, dit maakt je huis een echt huis, een persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je vaak wisselen en houdt je de muur up te date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van een van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creeër zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op een van deze materialen zodat je altidj nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

Benieuwd naar onze prijzen?


PRIJSLIJST