• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Jacobite Steam train

85,00
Levertijd Levertijd 5-7 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The Jacobite Steam train

Dit wordt algemeen als een van de meest geweldige treinreizen ter wereld beschouwd. The West Highland Line is bij miljoenen bekend als de trein waarmee Harry Potter van Platform 9 ¾ naar Zweinstein reist. De route wordt verzorgd door Abellio Scotrail en loopt van Glasgow naar Mallaig. De treinreis duurt 5 uur en 15 minuten. De trein rijdt naar het westen, over het iconische Glenfinnan Viaduct, met adembenemend uitzicht op bijzondere plekken zoals Loch Shiel, Loch Eilt en Ben Nevis, die vaak ook in de Harry Potterfilms voorkomen.

De print The Jacobite Steam train valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!