• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Stadion | Rotterdam skyline

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Stadion | Rotterdam skyline

Het stadion van Feyenoord in Rotterdam Zuid. Het stadion wordt ook wel de Kuip genoemd en is al meer dan 75jaar oud. Dit prachtige voetbalstadion is volgens vele het mooiste stadion van Nederland en ademt een en al voetbalsfeer. Je ziet het stadion vanaf de stationszijde met in grote letters geschreven, stadion Feyenoord. 


Wil je een ander formaat of materiaal? Ook dit is mogelijk. Neem dan gewoon even contact op met ons via de email [email protected] of via ons telefoonnummer tijdens openingstijden. 010 213 17 92

Verkrijgbaar in de formaten:
100x35cm
120x40cm
140x45cm
160x55cm
200x70cm

Verkrijgbaar in de materialen:

Canvas
Aluminium
Aluminium geborsteld
Plexiglas

 

Over de Kuip

 

De Kuip is een voetbalstadion in Rotterdam en is de thuishaven van Feyenoord Rotterdam. Het stadion werd geopend in 1935 onder de naam "Feyenoord Stadion" en werd in de loop der jaren enkele keren verbouwd en uitgebreid. De Kuip is een van de meest iconische stadia van Nederland en heeft een grote cult-status onder de supporters van Feyenoord.

Het stadion was oorspronkelijk bedoeld om de Olympische Zomerspelen van 1940 te organiseren, maar deze werden uiteindelijk afgelast vanwege de Tweede Wereldoorlog. De Kuip was tevens het toneel van vele belangrijke voetbalevenementen, waaronder Europacup-finale van 2002 tussen Feyenoord en Borussia Dortmund en de Europese titelstrijd van het Nederlands elftal in 1988 tegen de Sovjet-Unie.

In recente jaren is De Kuip verder verbeterd met onder meer de toevoeging van nieuwe tribunes, VIP-zones en een nieuw dak. Het stadion blijft een belangrijk onderdeel van de Nederlandse voetbalcultuur en blijft een attractie voor voetbalfans over de hele wereld.

 

Wat jullie over ons schrijven!