• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stadion – Pop Art

1 / 1
65,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stadion – Pop Art

Een waar kunstwerk van onze fotograaf Ben Kleyn. Zijn prachtige foto's heeft hij nu door een speciaal kleurenpalet gehaald waardoor deze kleurrijke schilderijtjes van de stad ontstaan. Sfeervol, strak, modern en decoratief voor aan de muur in huis. Eindelijk kun je die lege muren opvullen met een kleurrijk schilderij van Rotterdam. De verfspetters lijken van de hagelwitte achtergrond af te komen waardoor deze foto van het Stadion uit Rotterdam als een echt kunstwerk aan de muur hangt.

De print Stadion - Pop Art valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wil je een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijg je direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

 

Wat jullie over ons schrijven!