• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feyenoord stadion de Kuip

229,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Feyenoord stadion de Kuip

Het unieke voetbalstadion van Feyenoord Rotterdam. Het stadion wordt belicht door vier prachtige lichtmasten die een geweldige sfeer uitstralen. Tijdens een wedstrijd van de voetbalclub Feyenoord is deze foto gemaakt. Het stadion van Feyenoord biedt plaats aan ruim 50.000 mensen en is hiermee het op een na grootste stadion van Nederland. De kuip is al meer dan 75 jaar oud en is in de jaren een aantal keer verbouwd om het stadion een beetje met zijn tijd mee te laten gaan. Het stadion wordt ook regelmatig gebruikt voor interland wedstrijden van het Nederlands elftal en is tijdens het EK van 2000 ook gebruikt voor de finale van dit toernooi.

De print Rotterdam stadion valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!