• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JOUW FOTO GEPRINT OP CANVAS

Een foto op canvas is altijd een goed idee. Een persoonlijke foto op canvas is ook heel leuk om cadeau te geven, je kunt er namelijk alle kanten mee op. We bevestigen er altijd een haakje aan op de achterkant, zodat je hem meteen kunt ophangen. Canvas printen wij zelf in onze winkel, waardoor het ook nog eens snel klaar is. In de meeste gevallen kan je jouw foto op canvas al binnen 2 uur ophalen. Wij printen jouw foto op canvas al vanaf €25,-

Hoe te bestellen?

Wij hebben bewust geen speciale upload functie op onze website. Wij willen namelijk graag persoonlijk naar jouw foto kijken zonder dat daar een automatische programma tussen zit. Stuur ons daarom de foto per mail of Wetransfer (voor grote bestanden) en laat ons jouw voorkeuren weten. Wij kijken dan graag met je mee of het gewenste formaat ook past bij de foto en uiteraard of de kwaliteit wel goed genoeg is. 

STUUR FOTO PER MAIL
STUUR FOTO VIA WETRANSFER

Foto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. 

Maak het persoonlijk

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het huis, dit maakt je huis een echt thuis, een persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je vaak wisselen en houdt je de muur up te date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van een van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creëer zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op een van deze materialen zodat je altijd nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

 

Prijslijst