• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JOUW FOTO GEPRINT OP PLEXIGLAS

Wil je echt uitpakken met je mooiste foto? Kies dan voor plexiglas, de kleuren en diepte van je foto komen helemaal tot zijn recht op plexiglas. Zo lijkt het net of je zo de foto in kan stappen en kunt gaan genieten van deze geweldige herinnering aan de muur. Door het ophang profiel aan de achterkant lijkt het alsof het paneel zweeft aan de muur, wat een hele strakke en moderne look geeft. Als het een wat donkere foto is, die op een lichte plek in huis komt te hangen moet je wel rekening houden met de reflectie op het paneel. In sommige gevallen is het dan beter om voor bijvoorbeeld aluminium te kiezen in plaats van plexiglas. Wij geven je hier graag advies in. Wij printen jouw foto op plexiglas al vanaf €35,-

Hoe te bestellen?

Wij hebben bewust geen speciale upload functie op onze website. Wij willen namelijk graag persoonlijk naar jouw foto kijken zonder dat daar een automatische programma tussen zit. Stuur ons daarom de foto per mail of Wetransfer (voor grote bestanden) en laat ons jouw voorkeuren weten. Wij kijken dan graag met je mee of het gewenste formaat ook past bij de foto en uiteraard of de kwaliteit goed genoeg is voor het gewenste formaat. De levertijd van een fotoprint op plexiglas is 5-7 werkdagen.

 

STUUR FOTO PER MAIL

STUUR FOTO VIA WETRANSFERFoto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. 

Maak het persoonlijk

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het huis, dit maakt je huis een echt huis, een persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je vaak wisselen en houdt je de muur up te date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van een van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creëer zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op een van deze materialen zodat je altijd nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

PRIJSLIJST