• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JOUW FOTO GEPRINT OP ALUMINIUM

Op zoek naar een moderne manier van foto's laten printen? Wij kunnen jouw foto's printen op wit aluminium en geborsteld aluminium. Wit aluminium is mat en zorgt dat de foto er op zijn allerbest uit ziet. Geborsteld aluminium geeft een industrieel effect aan de foto, hier komen namelijk de geborstelde lijnen van het aluminium door de foto heen en zelfs alle witte delen van je foto worden aluminium gekleurd en schitteren een beetje in het licht. Wij printen jouw foto op aluminium al vanaf €32,-

Hoe te bestellen?

Wij hebben bewust geen speciale upload functie op onze website. Wij willen namelijk graag persoonlijk naar jouw foto kijken zonder dat daar een automatische programma tussen zit. Stuur ons daarom de foto per mail of Wetransfer (voor grote bestanden) en laat ons je voorkeuren weten. Wij kijken dan graag met je mee of het gewenste formaat ook past bij de foto en uiteraard of de kwaliteit goed genoeg is. De levertijd van een print op aluminium is 5-7 werkdagen.

STUUR FOTO PER MAIL

STUUR FOTO VIA WETRANSFER


Foto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. 

Maak het persoonlijk

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het huis, dit maakt van je huis een echt persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je vaak wisselen en houd je de muur up te date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van een van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creëer zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op een van deze materialen zodat je altijd nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

Prijslijst