• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Posters

Jouw inspiratie posterwand

Rotterdam Posters

Lifestyle Posters

Dieren Posters

 

Posters voor de liefhebbers

Vul die kale plek op de muur snel op met een van onze toffe posters. Wij hebben de laatste nieuwe filmposters, de populairste artiesten en voetballers. Natuurlijk is de collectie veel groter dan dat, ook voor lifestyle posters, echte klassiekers en de nieuwste trend, Wijck en Cityprints van je eigen stad als poster.

 

Welke stijl kies jij?

Rotterdam Posters

Lifestyle Posters

Kids Posters

 

Pop- en filmposters

Posters, er is zoveel te zien!

Hoe tof was het om vroeger uren lang door de poster klappers te bladeren in de EXPO. Dat kan bij ons nog steeds! Nu blader je niet alleen in de winkel, maar ook hier in onze online shop. De collectie posters is groot en dat maakt het kiezen soms moeilijk. Iedere film, tv-serie, game of popidool heeft tegenwoordig een eigen poster en soms wel meer dan één.

Ook voor de kids, voetbalfans en natuurliefhebbers zijn er natuurlijk veel posters om uit te kiezen. Naast onze standaardcollectie posters hebben wij deze in de loop van tijd ook uitgebreid met speciale Rotterdam posters, posters geprint op metaal en een zelf opgezette lifestyle poster lijn. Zo kun je de tofste gebouwen van Rotterdam, de mooiste wijk plattegronden van Rotterdam of een prachtige leeuw, tijger of olifant aan de muur hangen.

De nieuwste trends.

Vroeger waren posters alleen voor tienerkamers en studenten. Tegenwoordig heeft ieder interieur wel een poster aan de muur hangen. Het voordeel van de poster is dat hij makkelijk te wisselen is en ook nog eens een leuke prijs heeft. Zo maken steeds meer mensen een hele collage van posters in verschillende formaten en stijlen. Een prachtige natuurlijke poster wand met dieren en planten of juist een stoere wand met klassieke films en auto's? Stel zelf je eigen poster collectie samen.

 

Inspirerende poster wanden

 

Speels vanuit het midden

Lekker combineren