• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Posters

Posters voor de kinderkamer of op je studentenkamer, bij ons vind je altijd de laatste nieuwe films, artiesten en klassiekers als poster voor aan je muur.

Posters

Vul die kale plek op de muur snel op met één van onze toffe posters en art prints. We hebben voor ieder wat wils:

Er is zoveel te zien!

Vroeger kon urenlang doorbrengen in de EXPO, terwijl de door de talloze posterrekken klapperde. Dat kan bij ons nog steeds! Nu blader je niet alleen in de winkel, maar ook hier in onze online shop. De collectie posters is groot en dat maakt het kiezen soms moeilijk. Iedere film, tv-serie, game of popidool heeft tegenwoordig een eigen poster en soms wel meer dan één.

Ook voor de kids, voetbalfans en natuurliefhebbers zijn er natuurlijk veel posters om uit te kiezen. Naast onze standaardcollectie posters hebben wij deze in de loop van tijd ook uitgebreid met speciale Rotterdam posters, posters geprint op metaal en een zelf opgezette lifestyle poster lijn. Zo kun je de tofste gebouwen van Rotterdam, de mooiste wijk plattegronden van Rotterdam of een prachtige leeuw, tijger of olifant aan de muur hangen.

De nieuwste trends

Vroeger waren posters alleen voor tienerkamers en studenten. Tegenwoordig heeft ieder interieur wel een poster aan de muur hangen. Het voordeel van de poster is dat hij makkelijk te wisselen is en ook nog eens een leuke prijs heeft. Zo maken steeds meer mensen een hele collage van posters in verschillende formaten en stijlen. Stel zelf je eigen poster collectie samen.

Daarnaast hebben we tegenwoordig iets héél bijzonders: Art Prints! Deze kunstposters van hoge kwaliteit zijn ware kunstwerkjes voor aan de wand. Uniek en helemaal van nu, en perfect af te stemmen op jouw interieur. Ontdek ze nu! 

Inspirerende wanden

 

Rotterdam Posters

Lifestyle Posters

Dieren Posters

Waarom eigenlijk?

Mensen hangen posters aan de muur om verschillende redenen. Een van de belangrijkste redenen is het uiten van persoonlijke voorkeur en smaak. Posters geven mensen de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl en interesses te laten zien en weerspiegelen vaak hun karakter en persoonlijkheid. Het is ook een manier om een kamer te versieren en deze aan te passen aan de smaak van de persoon die er woont.

Daarnaast kunnen posters ook gebruikt worden om een boodschap uit te drukken. Dit kan een politieke boodschap zijn, een motivatieposter of een poster van een favoriete band, film of sportclub. Het hangen van posters is een manier om jezelf uit te drukken en de omgeving te laten weten waar je interesses liggen.

Ten slotte kan het hangen van posters ook een therapeutisch effect hebben. Het kan mensen helpen bij het verbeteren van hun stemming en het creëren van een prettige en ontspannen omgeving. Door posters te kiezen die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeur en smaak, kunnen mensen zich meer thuis voelen en zich comfortabeler voelen in hun eigen omgeving.

Kortom: Posters brengen fantastische positieve effecten teweeg. Waar wacht je nog op? Kies jouw favorieten vandaag nog uit! Wil je een uniek kunstwerk aan de wand? Kijk dan eens bij onze art prints!