• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Posters

Jouw inspiratie posterwand

Rotterdam Posters

Lifestyle Posters

Dieren Posters

 

Posters voor de liefhebbers

Vul die kale plek op de muur snel op met een van onze toffe posters. Wij hebben de laatste nieuwe filmposters, de populairste artietsen en voetballers. Natuurlijk is de collectie veel groter dan dat, ook voor lifestyle posters, echte klassiekers en de nieuwste trend, Wijck en Cityprints van je eigen stad als poster.

 

Welke style kies jij?

Rotterdam Posters

Lifestyle Posters

Kids Posters

 

Pop- en filmposters

Posters, er is zoveel te zien!

Hoe tof was het om vroeger uren lang door de poster klappers te bladeren in de winkel, ja dat kan nog steeds bij ons! Nu blader je niet alleen in de winkel, maar ook hier in onze online shop. De collectie posters is heel groot en dat maakt het kiezen soms moeilijk. Iedere film, tv-serie, game of popidool heeft tegenwoordig een eigen poster en soms wel meer dan één. Ook voor de kids, voetbalfans en natuurliefhebbers zijn er natuurlijk veel posters om uit te kiezen. Naast onze standaardcollectie postes hebben wij deze in de loop van tijd ook uitgebreid met speciale Rotterdam posters, posters geprint op metaal en een zelf opgezette lifestyle poster lijn. Zo kun je de tofste gebouwen van Rotterdam, de mooiste wijk plattegronden van Rotterdam of een prachtige leeuw, tijger of olifant aan de muur hangen.

De nieuwste trends.

Vroeger waren posters alleen voor tienerkamers en studenten. Tegenwoordig heeft ieder interieur wel een poster aan de muur hangen. Het voordeel van de poster is dat hij makkelijk te wisselen is en ook nog eens een leuke prijs heeft. Zo maken steeds meer mensen een hele collage van posters in verschillende formaten en stijlen. Een prachtige natuurlijke poster wand met dieren en planten of juist een stoere wand met klassieke films en auto's? Stel zelf je eigen poster collectie samen.

 

Gerealiseerde poster wanden

Een paar mooie voorbeelden van verschillende type poster wanden. Een strakke buitenlijn, vanuit het midden werken met een speelse buitenrand of juist combinatie van diverse lijsten en een lamp. Creëer je eigen stijl en leef je uit met combinaties. Een poster wand vormt zich vaak door de jaren heen met herinneringen en nieuwe liefdes. Het leukste aan de poster wand is dat deze altijd in beweging blijft.

 

Inspirerende poster wanden

 

Speels vanuit het midden

Lekker combineren