• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eigen foto's aan de muur geprint op canvas, aluminium of plexiglas

 

Jouw mooiste foto aan de muur

Heb jij thuis ook van die kale muren? Of heb jij zo'n onpersoonlijke canvas hangen van de IKEA? Kies dan gewoon nu een prachtige foto van jezelf, of dit nu van een vakantie is waar je goede herinneringen aan hebt of een gezellig familie portret met iedereen waar je zielsveel van houdt. Maak op die manier van het huis waar je woont een echt persoonlijk thuis. Kies voor de warme kleuren van canvas voor een sfeervol portret. Kies voor aluminium voor een strakke moderne matte foto vol van kleur, of ga je toch liever voor echte kleur power op het plexiglas. Wij als KKEC-team adviseren je graag bij jouw keuze.

 

ONZE MATERIALEN

FOTOPAPIER

Laat je mooiste foto's printen op fotopapier, zo kun je er alle kanten mee op. Lijst ze in of hang ze op een andere creatieve manier aan de muur. Wij printen op zijdeglans fotopapier voor een perfecte uitstraling zonder gekke plakkerige vlekken tegen het glas. Wij werken niet met vaste maten dus kom gewoon langs met je bestaande lijst en wij printen de foto precies op maat.

CANVAS

Een foto op canvas is altijd een goed idee. Een persoonlijke foto op canvas is ook heel leuk om cadeau te geven, je kunt er namelijk alle kanten mee op. Zo passen wij de foto graag voor je aan om hem nog persoonlijker te maken met een tekst of welk creatief idee je ook hebt. Wat denk je van een collage met meerdere foto's van goede herinneringen of familie waar je van houdt. Canvas is bij ons ook nog eens binnen 2 uur klaar.

ALUMINIUM

Op zoek naar een moderne manier van foto's laten printen? Wij kunnen jouw foto's printen op wit aluminium en geborsteld aluminium. Wit aluminium is mat en zorgt dat de foto er op zijn allerbest uit ziet. Geborsteld aluminium geeft een industrieel effect aan de foto, hier komen namelijk de geborstelde lijnen van het aluminium door de foto heen en zelfs alle witte delen van je foto worden aluminium gekleurd en schitteren een beetje in het licht.

PLEXIGLAS

Wil je echt uitpakken met je mooiste foto? Kies dan zeker voor plexiglas, de kleuren en diepte van je foto komen helemaal tot zijn recht op plexiglas. Zo lijkt het net of je zo de foto weer in kunt stappen en kunt gaan genieten van deze geweldige herinnering aan de muur. Super modern en strak voor aan de muur is het ook nog eens doordat het als een zwevend paneel aan de muur kan worden gemonteerd.

Foto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. Ook met het formaat helpen wij je graag, neem bijvoorbeeld een foto mee van de plek waar de foto aan de muur moet komen te hangen. Wij kunnen dan alvast de foto op de muur in de juiste grootte laten zien.

Maak het persoonlijk

Voeg foto's van jezelf of je gezin toe aan het hui, dit maakt je huis een echt huis, een persoonlijke plek. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wees creatief met fotopapier, maak een mooie fotowand met allerlei verschillende lijsten, zo kun je vaak wisselen en houdt je de muur up te date. Wil je liever een echt kunstwerk aan de muur van een van jouw favoriete foto's? Kies dan voor een canvas, aluminium of plexiglas foto. Maak hem zo groot als je wilt en creeër zo een fantastische persoonlijke wanddecoratie. Je kunt natuurlijk ook een collage maken van verschillende kleine foto's op een van deze materialen zodat je altidj nieuwe herinneringen kunt toevoegen aan jullie familie foto wand.

 
 

Twijfel je over de kwaliteit?

Ben je bang dat als je je foto besteld de kwaliteit niet goed is? Of ben je misschien niet blij met de kleuren van je foto? Wij zorgen samen met jou dat je het beste resultaat uit jouw foto haalt. Stuur ons de foto gewoon op per mail ->[email protected]<- en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken jou foto even persoonlijk na en laten jou eerlijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Foto vanaf je telefoon laten printen?

Dit kan bij ons zeker, stuur ons de foto gewoon per mail toe, dit kan vanaf huis of gewoon als je bij ons in de winkel bent. Wij kijken de kwaliteit van deze foto dan grondig voor je na en zorgen dat je er nog een prachtig resultaat van kunt laten maken. Let wel op of de foto niet is doorgestuurd via whatsapp, snapchat, facebook of andere apps. We zien vaak dat de kwaliteit van de foto's dan niet genoeg meer is om mooi te kunnen printen.


Benieuwd naar onze prijzen?

Prijslijst

 

 

 

Voorbeelden van onze zeer tevreden klanten