• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hotel New York – Pop Art

65,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Hotel New York – Pop Art

Een waar kunstwerk van onze fotograaf Ben Kleyn. Zijn prachtige foto's heeft hij nu door een speciaal kleurenpalet gehaald waardoor deze kleurrijke schilderijtjes van de stad ontstaan. Sfeervol, strak, modern en decoratief voor aan de muur in huis. Eindelijk kun je die lege muren opvullen met een kleurrijk schilderij van Rotterdam. De verfspetters lijken van de hagelwitte achtergrond af te komen waardoor deze foto van Hotel New York van Rotterdam als een echt kunstwerk aan de muur hangt.

De print Hotel New York - Pop Art valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wil je een offerte ontvangen voor een andere maat? Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonisch krijg je direct de prijs te horen. 

Wat jullie over ons schrijven!