• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The view of Rotterdam

99,00
Levertijd [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 5-7 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The view of Rotterdam

Prachtige foto van de skyline van Rotterdam met uitzicht op bijna de hele stad. Zo kunt u op deze foto bij nacht de Erasmusbrug, Kop van Zuid, Willemsbrug, de Hef, de Maasboulevard en uiteraard ook het stadion van Feyenoord, de Kuip zien liggen. Deze print op  canvas of plexiglas zal van uw muur knallen door de geweldige kleuren. Op het canvas krijgt u een mooie warme uitstraling en op het plexiglas krijgt u juist een volle diepe glans in de foto waardoor het lijkt alsof u zo de foto in kunt stappen. Twijfelt u over het materiaal? Kom langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.

Tip: De kleuren van deze foto zullen intens vol zijn op het plexiglas waar wij op kunnen printen. Deze foto op plexiglas zal het doen lijken alsof u zo de foto in kunt stappen.

De print The view of Rotterdam valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen