• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cristallerie II

85,00
Levertijd Levertijd 5-7 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cristallerie II

De Belgische glas en kristalfabriek van Val Saint Lambert is een begrip in de kristal wereld. Het is voornamelijk bekend van de 2 meter hoge kristallen vaas van 200kg bestaande uit 82 onderdelen die voor de wereldtentoonstelling in Antwerpen in 1894 werd geproduceerd. De fabriek is momenteel nog operationeel en het merk Val Saint Lambert wordt verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd.

De print Cristallerie II valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!