• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Strokes of Sunlight | Rotterdam skyline

1 / 4
99,00 79,20
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Strokes of Sunlight | Rotterdam skyline

De eerste zonnestralen van de dag die de Erasmusbrug vullen met de prachtige oranje-gele kleuren. Een warme zonsopkomst met prachtige kleuren en wolken in de lucht. Een prachtig gezicht voor alle Rotterdammers die van hun stad houden en genieten van elke keer dat ze naar de skyline kijken. De in het middelpunt pronkende Erasmusbrug met daarom de hoge woon- en werktorens op de Kop van Zuid. De bekende gebouwen als de Rotterdam en Maastoren hebben een prominente plek.

 

De print Rotterdam Strokes of Sunlight valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!