• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam in de mix | Kunstwerk

1 / 1
97,50
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam in de mix | Kunstwerk

Op dit werk is Rotterdam volledig door elkaar gehusseld! Alle bekende gebouwen en hotspots zijn terug te vinden in dit geweldige kunstwerk van Ben Kleyn.

Een echt kunstwerk dat is samengesteld op een bijzondere manier waardoor je gaat twijfelen hoe hij nu precies in elkaar zit. Zijn het echte straten of is het getekend? Dit schilderij blijft je iedere keer weer verbazen. Denk aan hotspots zoals, het Witte huis, hotel New York, de Markthal, Euromast, Erasmusbrug, Kubuswoningen en nog veel meer. Zie jij ze allemaal?

 

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt.

Wat jullie over ons schrijven!