• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Erasmusbrug bij nacht

85,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
De Erasmusbrug bij nacht

Het nieuwe hart van Rotterdam in een foto samengevat. Deze foto van de Rotterdam skyline bevat alle nieuwe gebouwen waar over gepraat wordt en uiteraard de meeste bekende de Erasmusbrug. De foto is genomen vanaf de kade aan de Noord kant van de Maas en geeft een prachtig uitzicht op het Zuiden van de stad met daarop de Rotterdam, de Erasmusbrug, de KPN toren, World Port centre, Montevideo, het nieuwe Luxor, De Maastoren en New Orleans. De foto is genomen bij prachtig nachtlicht en geeft voor een unieke sfeer beleving van de Rotterdamse skyline.

Een print van geprint op canvas, aluminium of plexiglas in de hoogste kwaliteit. De print De Erasmusbrug bij nacht komt op alle materialen prachtig tot zijn recht en is een echte aanwinst voor uw interieur. 

De Erasmusbrug bij nacht op canvas geeft de print een warme uitstraling en zorgt voor een mooie sfeer aan de muur.

De Erasmusbrug bij nacht op aluminium is strak en modern en heeft een sterke uitstraling aan de muur. De kleuren lijken op het schilderij te liggen en zorgen voor een optimale print. 

BIJ De Erasmusbrug bij nacht geprint op het geborsteld aluminium lijken de lampjes echt te branden doordat alle wit tinten in de foto zilver grijs geborsteld aluminium worden en deze weerkaatsen in het licht.

De Erasmusbrug bij nacht op plexiglas geeft een intens diepe glans en kleur en laat de print tot leven komen. De diepte van het glas en de glans zorgen ervoor dat u de foto bijna in kunt stappen.

Kiest u bij De Erasmusbrug bij nacht voor het ontspiegelde plexiglas, dan kiest u wel voor intens diepe kleuren maar heeft u geen last van weerspiegeling in de foto. De plaat heeft een speciale matte afwerking waarbij de kleuren dus wel enorm diep blijven.

--------------------------------------------------------

Materialen en maten

Wij bieden de foto's aan in verschillende maten en op diverse materialen. 
- Plexiglas
- Plexiglas 'ontspiegeld'
- Aluminium 'wit'
- Aluminium 'geborsteld'
- Canvas

Print op Canvas    Print op plexiglas    Print op aluminium wit    Print op aluminium geborsteld
Canvas   Plexiglas   Aluminium wit   Aluminium geborsteld

Wat jullie over ons schrijven!