• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sshh...

115,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sshh...

Wilt u een andere maat? Neem even telefonisch contact op : 010 -213 17 92 want iedere maat is mogelijk!


Deze prachtig foto van een model is een echte aanwinst voor ieder interieur. De style die dit beeld uitstraalt geeft klasse aan iedere muur. Door het prachtig spel van het licht in dit beeld blijf je kijken naar dit fijne beeld. Deze dame zal op geen enkele muur in huis of het kantoor misstaan. Kies uw materiaal en maat en bestel de foto direct online! Twijfelt u over het materiaal? Kom dan langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.

- Kiest u voor canvas dan ontvangt u achterop het houtframe 2 handige tandhaakjes om uw print aan op te hangen.
- Bij het plexiglas zal u een stevig aluminium U-profiel achterop u foto krijgen waar aan u de foto prachtig ongeveer 2 cm zwevend van de muur kunt ophangen. Eenvoudig 2 schroeven in de muur en genieten maar!
- Als u kiest voor aluminium ontvangt u als ophangsysteem de kleefplaten achterop als ophangsysteem, de   plaat lijkt te zweven aan de muur waardoor je een prachtig strak design plaat krijgt op uw muur. 


De gekozen materialen:

Als u kiest voor canvas, kiest u voor een warme uitstraling van een foto. Canvas is zeer geschikt voor elk type fotografie. Wij gebruiken stofafstotend canvas dat weinig onderhoud nodig heeft. Door de verlijmde spie-latten zal het houtframe altijd zijn vorm behouden.
Dibond, in de volksmond ook wel aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond is de basiskleur wit, waardoor alle wit tinten ook gewoon wit blijven. Door de matte afwerking van het aluminium, zal uw foto ook qua kleur een rustige uitstraling krijgen. Bij fotografie van bijvoorbeeld natuurbeelden, zullen de kleuren overkomen alsof het beeld geschilderd is. Ook voor portretfotografie is dit een zeer geschikte afwerking, waarbij u geen last heeft van lichtinval of licht weerkaatsing.  

Acryl (plexiglas) geeft uw foto een prachtige glans en maakt de kleuren heel intens. Uw foto lijkt tot leven te komen. Door een speciale laag aan de achterkant van het acryl kunnen wij het ophangsysteem op zo'n manier bevestigen, dat je een zwevend effect krijgt ten opzichte van de muur.

Wat jullie over ons schrijven!