• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Concrete Bride

199,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Concrete Bride

Wilt u een andere maat? Neem even telefonisch contact op : 010 -213 17 92 want iedere maat is mogelijk!

Fotograaf Sander Nagel weet bij de modellen altijd het juist moment vast te leggen waardoor de foto een bepaalde warme lading krijgt. Deze foto van de Concrete Bride laat je blik geen moment afdwalen. Het model staat hier prachtig en het verhaal dat er bij hoort kun u zelf fantaseren. Het beeld de Concrete Bride komt uit een serie van de bekende fotograaf Sander Nagel. Als u kiest voor deze foto heeft u een echt uniek stukje fotografie aan de muur. Twijfelt u over het materiaal? Kom langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.

iest u voor canvas dan ontvangt u achterop het houtframe 2 handige tandhaakjes om uw print aan op te hangen. Bij het aluminium zal u een stevig aluminium kleefplaat achterop u foto krijgen waar aan u de foto prachtig ongeveer 1 cm zwevend van de muur kunt ophangen. Eenvoudig 1 of 2 schroe(f)(ven) in de muur en genieten maar!

De gebruikte materialen:

Als u kiest voor canvas, kiest u voor een warme uitstraling van een foto. Canvas is zeer geschikt voor elk type fotografie. Wij gebruiken stofafstotend canvas dat weinig onderhoud nodig heeft. Door de verlijmde spie-latten zal het houtframe altijd zijn vorm behouden.

Dibond (Aluminium) geeft uw foto een prachtige matte look en maakt de kleuren zacht. Uw foto lijkt tot leven te komen doordat de print aan de voorkant van de plaat wordt geprint. Het lijkt alsof u de print kunt aanraken. Met het speciale ophangsysteem hangt u de plaat prachtig onzichtbaar en zwevend op aan uw muur.

Wat jullie over ons schrijven!