• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam Sander Nagel

115,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam Sander Nagel

Printen is mogelijk op verschillende materialen.

Acryl geeft uw foto een prachtige glans en maakt de kleuren heel intens. Uw foto lijkt tot leven te komen. Door een speciale laag achterop het acryl kunnen wij het ophangsysteem achterop bevestigen, waardoor je een zwevend effect krijgt ten opzichte van de muur.

Dibond, in de volksmond ook wel aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond is de basiskleur wit, waardoor alle wit tinten ook gewoon wit blijven. Door de matte afwerking van het aluminium, zal uw foto ook qua kleur een rustige uitstraling krijgen. Bij fotografie van bijvoorbeeld natuurbeelden, zullen de kleuren overkomen alsof het beeld geschilderd is. Ook voor portretfotografie is dit een zeer geschikte afwerking, waarbij u geen last heeft van lichtinval of licht weerkaatsing. 
 
Dibond geborsteld, in de volksmond ook wel geborsteld aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen geborsteld aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond geborsteld is de basiskleur zilver/grijs, waardoor alle wit tinten zullen veranderen in zilver/grijs. Over de gehele foto zal een geborstelde look zichtbaar zijn. De wit tinten in uw foto zullen oplichten in het licht. Dibond geborsteld is zeer geschikt voor avond fotografie van steden die in zwart-wit worden afgedrukt. De lampen lijken dan echt te glinsteren. 

Als u kiest voor een print van KKEC, dan bent u verzekerd van een zeer goede kwaliteit. Door onze samenwerking met fotografen van topniveau, gaan wij alleen voor het hoogst haalbare. Zo bieden wij op al onze prints een kleurechtheid-garantie van 80 jaar.

Ophangsystemen:

Ons meest basic ophangsysteem geeft u de mogelijkheid de print eenvoudig op te hangen m.b.v de bijgeleverde plug en schroef. Wij plaatsen twee kunststof dopjes voor u aan de onderzijde waardoor uw fotoprint parallel aan de muur komt te hangen.

 

Bij grotere maten zal de print geleverd worden met een U-profiel. Dit is een frame dat, rondom, over een groot deel van de breedte van uw foto bevestigd wordt. Het U-profiel zorgt ervoor dat de foto een stukje van de muur (20mm) komt te zweven.


Voor opdrachten kunt u ons bellen of mailen. 

[email protected]
010 - 213 17 92 

Wat jullie over ons schrijven!