• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Markthal city view

139,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Markthal city view

De bekende en nieuwe Rotterdamse Martkhal met op de achtergrond de mooie skyline van Rotterdam. Op de foto draait het echt om de Markthal maar ook als u op zoek bent naar een foto van de gehele skyline is dit een prachtige beeld. De bekende markthal is nieuw en trekt veel toeristen naar de stad door het concept met alle vers kraampjes en restaurantjes waar je lekker kunt vertoefen terwijl je kunt genieten van het prachtige kunstwerk op het plafond van de Markthal.

Een print van Oorthuis fotografie geprint op canvas, aluminium of plexiglas in de hoogste kwaliteit. De print Markthal city view komt op alle materialen prachtig tot zijn recht en is een echte aanwinst voor uw interieur. 

Markthal city view op canvas geeft de print een warme uitstraling en zorgt voor een mooie sfeer aan de muur.

Markthal city view op aluminium is strak en modern en heeft een sterke uitstraling aan de muur. De kleuren lijken op het schilderij te liggen en zorgen voor een optimale print. 

BIJ Markthal city view geprint op het geborsteld aluminium lijken de lampjes echt te branden doordat alle wit tinten in de foto zilver grijs geborsteld aluminium worden en deze weerkaatsen in het licht.

Markthal city view op plexiglas geeft een intens diepe glans en kleur en laat de print tot leven komen. De diepte van het glas en de glans zorgen ervoor dat u de foto bijna in kunt stappen.

Kiest u bij Markthal city view voor het ontspiegelde plexiglas, dan kiest u wel voor intens diepe kleuren maar heeft u geen last van weerspiegeling in de foto. De plaat heeft een speciale matte afwerking waarbij de kleuren dus wel enorm diep blijven.

--------------------------------------------------------

Materialen en maten

Wij bieden de foto's aan in verschillende maten en op diverse materialen. 
- Plexiglas 'krasvast'
- Plexiglas 'ontspiegeld'
- Aluminium 'wit'
- Aluminium 'geborsteld'
- Canvas

Print op Canvas    Print op plexiglas    Print op aluminium wit    Print op aluminium geborsteld
Canvas   Plexiglas   Aluminium wit   Aluminium geborsteld

Wat jullie over ons schrijven!