• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zebra close up

115,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Zebra close up

Als u kiest voor canvas, kiest u voor een warme uitstraling van een foto. Canvas is zeer geschikt voor elk type fotografie. Wij gebruiken stofafstotend canvas dat weinig onderhoud nodig heeft. Door de verlijmde spie-latten zal het houtframe altijd zijn vorm behouden.

Acryl (glas) geeft uw foto een prachtige glans en maakt de kleuren heel intens. Uw foto lijkt tot leven te komen. Door een speciale laag aan de achterkant van het acryl kunnen wij het ophangsysteem op zo'n manier bevestigen, dat je een zwevend effect krijgt ten opzichte van de muur.

Dibond, in de volksmond ook wel aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond is de basiskleur wit, waardoor alle wit tinten ook gewoon wit blijven. Door de matte afwerking van het aluminium, zal uw foto ook qua kleur een rustige uitstraling krijgen. Bij fotografie van bijvoorbeeld natuurbeelden, zullen de kleuren overkomen alsof het beeld geschilderd is. Ook voor portretfotografie is dit een zeer geschikte afwerking, waarbij u geen last heeft van lichtinval of licht weerkaatsing. 
 
Dibond geborsteld, in de volksmond ook wel geborsteld aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen geborsteld aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond geborsteld is de basiskleur zilver/grijs, waardoor alle wit tinten zullen veranderen in zilver/grijs. Over de gehele foto zal een geborstelde look zichtbaar zijn. De wit tinten in uw foto zullen oplichten in het licht. Dibond geborsteld is zeer geschikt voor avond fotografie van steden die in zwart-wit worden afgedrukt. De straatlampen lijken dan echt te glinsteren. 

Wij gebruiken zijdeglans, premium luster, fotopapier. Door de zijdeglans zal de foto nooit aan uw glasplaat blijven plakken en behoudt de foto zijn volle kleur.

 

Wat jullie over ons schrijven!