• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Romantic dream

229,00
Levertijd Levertijd +/- 5-6 weken.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Romantic dream

Let op, de getoonde kleuren van de afbeelding kunnen afwijken van het resultaat. Wilt u advies over het te kiezen materiaal? Bel onze winkel 010-2131792. Ook is het mogelijk om ieder gewenst formaat te bestellen naast onze standaardmaten op de website, wilt u een afwijkend formaat, groter of kleiner dan u kunt bestellen, neem dan ook even contact met ons op via [email protected] of 0102131792

"Romantic - Marco Milillo"

 

Een print van Marco Milillo geprint op canvas, aluminium of plexiglas in de hoogste kwaliteit. De print 'Romantic' komt op alle materialen prachtig tot zijn recht en is een echte aanwinst voor uw interieur. De mooie foto van deze dame in parel witte rok is een echt kunstwerk op zich. De fotograaf Mark Militello laat hiermee zien waar hij echt goed in is. De prachtige lichtval in dit werk zorgt voor een intens diepte gevoel waar je als kijker door geboeid blijft.

 

Romantic op canvas geprint

De print 'Romantic' van Marco Milillo op canvas geeft de print een zachte uitstraling en geeft het idee dat deze dame een zacht witte jurk aan heeft waarbij de achtergrond als een warme omgeving op u neer komt. 

 

Romantic op aluminium geprint

Kiest u met de foto 'Romantic' voor aluminium dan zal dit een strak en moderne uitstraling geven. De zwart tinten zullen verzacht worden door het materiaal maar het diepte gevoel blijft. Doordat de print aan de voorkant op het aluminium geprint wordt krijgt u het idee dat de dame in witte rok in uw woonkamer lijkt te staan. De lichte vlakken op de print zullen een lichte glans krijgen door het gladde aluminium maar dit zal toch een prachtig resultaat geven.

 

Romantic op plexiglas geprint 

Laat u 'Romantic' printen op plexiglas dan krijgt een intens diepe glans. Door de mooie diepte werking die Marco Milillo in de foto heeft gekregen zal het op het plexiglas lijken alsof de dame zo uw kamer in gedanst kan komen. De zwart tinten worden intens diep zwart en de wit tinten glanzen prachtig. De foto 'Romantic' kunt u bijna inlopen door de prachtige diepe glans, waarmee u een echt uniek kunstwerk in huis haalt.

 

Fotograaf Mark Militello

De fotograaf Mark Militello, werd geboren in 1973 en werd al op jonge leeftijd aangetrokken door de wereld van fotografische kunst. Eind jaren '90 werd hij bedreven in zijn passie om foto's te maken, met name met het gebruiken van infraroodtechnologie. Maar waar we Mark Militello vooral van kennen is zijn stroming vanaf de jaren na 2010, hij begon hier zijn artistieke carriere met een eerste tentoonstelling. Zijn persoonlijke show "LOOK migrant" werd gehouden in 2011 in Conegliano (TV) en later aan de Masone (Genoa) Internationaal Festival van de fotografie in 2012.

Wat jullie over ons schrijven!