• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Passage du Phare

145,00
Levertijd Levertijd +/- 5-6 weken.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Passage du Phare

Let op, de getoonde kleuren van de afbeelding kunnen afwijken van het resultaat. Wilt u advies over het te kiezen materiaal? Bel onze winkel 010-2131792. Ook is het mogelijk om ieder gewenst formaat te bestellen naast onze standaardmaten op de website, wilt u een afwijkend formaat, groter of kleiner dan u kunt bestellen, neem dan ook even contact met ons op via [email protected] of 0102131792

Een prachtige print met zeilboten en een vuurtoren die lijken in de mist op het doek te verdwijnen. Een geweldige schilderij dat wij voor u mogen printen op canvas, aluminium of plexiglas.

Een print van Gerard de Courcy geprint op canvas, aluminium of plexiglas in de hoogste kwaliteit. De print Passage du Phare komt op alle materialen prachtig tot zijn recht en is een echte aanwinst voor uw interieur. 

Een print op canvas geeft de print een warme uitstraling en geeft het idee dat u een echt schilderij in huis heeft opgehangen.

Een print op aluminium is strak en modern en heeft een sterke uitstraling aan de muur. De kleuren lijken op het schilderij te liggen en zorgen voor een optimale print. 

Een print op plexiglas geeft een intens diepe glans en kleur en laat de print tot leven komen. De diepte van het glas en de glans zorgen ervoor dat u het schilderij bijna in kunt stappen.