Vijf bespaartips om cadeau te geven

  • Geplaatst op
  • Door Team KKEC
  • 0
Vijf bespaartips om cadeau te geven

Torenhoge energierekeningen, we kregen er allemaal mee te maken dit jaar. Kies dit jaar daarom voor waardevolle geschenken voor jouw naasten. Besparen was nog nooit zo leuk met deze vijf handige cadeautjes!

1) Blijf heerlijk warm met deze pluizige lama

 

Maak kennis met de Pocket Pal Llama. Deze megazachte pluizige pittenzak, houdt je heerlijk warm deze winter. Het warmtekussen is gemaakt van 100% organisch materiaal en gevuld met tarwe en lavendel. Even opwarmen in de magnetron en genieten maar!

 

 

 

2) Douche korter met deze shower timer

Hoe staat het met jouw voornemen om korter te douchen? Deze handige zandloper houdt je aan die afspraak. Na vijf minuten is het écht tijd om de douche weer uit te zetten. 

 

 

3) Nooit meer je sokken kwijt!

 

Maak kennis met de sock monkeys: Deze kleurige vrienden houden je sokken netjes bij elkaar. Zo raak je nooit meer sokken kwijt in de wasmachine én hoef je dus niet om de haverklap naar de kledingzaak om een nieuw paar aan te schaffen. Superhandig!

 

 

4) Haal het uiterste uit je tandpasta of mayonaise

Heb je ook altijd het gevoel dat er nog een restje in die tube zit? Met deze handige tube squeezer haal je altijd het onderste uit de kan. Op jaarbasis scheelt dat toch weer een hoop!

 

 

 

5) Helemaal klaar met theezakjes

 

"We all live in a yellow submarine..." - Gebruik deze gele onderzeeër voor jouw verse kopje thee. Losse thee is stiekem veel lekkerder én je kunt met gemak meerdere kopjes uit een heerlijke melange halen. Dit thee-ei is makkelijk schoon te maken en kun je keer op keer hergebruiken.

 

Op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautjes onder de tien euro en vijfentwintig euro alvast voor jouw verzameld! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.