Daag iedereen uit met deze vijf hersenkrakers!

  • Geplaatst op
  • Door Team KKEC
  • 0
Daag iedereen uit met deze vijf hersenkrakers!

Puzzelfanaten opgelet! Deze vijf puzzelcadeaus zijn perfect voor de feestdagen. Daag familie en vrienden uit met deze heerlijke breinbrekers.

1) Mr Brein - Misdaad puzzel boek

Ben je een ware speurneus? Deze negentig zaken moeten dringend opgelost worden! Dr. Gareth Moore, de internationale puzzelmeester, heeft dit ultieme puzzelboek geschreven voor de echte fans van misdaad en politieprocedures.

 

 

2) Brainiac - Trivia quiz for science lovers

Wil je even pochen met jouw kennis over de wetenschappen? Speel dan deze heerlijke trivia game met jouw vrienden en familie. Leuk voor tijdens pakjesavond of na het kerstdiner. Onthoud dat er maar één Einstein in de kamer kan zijn - zorg er daarom voor dat jij het bent!

 

 

3) Boektip - Uitdagende breinbrekers

Tijdens de donkere wintermaanden is er soms niks lekkerders dan in een puzzelboek te duiken met een dekentje om je heen geslagen. Deze gevarieerde denkpuzzels zetten je grijze cellen stevig aan het werk. Logische reeksen, letter- en cijferspelletjes, puzzels die je waarnemingsvermogen stimuleren en spelletjes om je geheugen te testen… Kortom, alles wat je nodig hebt om je brein in topconditie te houden.

 

 

4) Houten- en metalen puzzels (set van 6) 

Ze ogen zo eenvoudig, maar niets is wat het lijkt met deze puzzelset! Lukt het jou om ze alle zes op te lossen? Nog leuker: Kijk hoe je familieleden zich in het zweet werken met deze uitdagende 3d-puzzels.

 

 

5) Sherlock Holmes - Escape room puzzels

Vergezel 's wereld bekendste fictieve detective en gebruik de kracht van observatie en deductie om te ontsnappen uit een serie uitdagende ruimtes! Sherlock Holmes wordt vermist en zijn appartement aan 221B Baker Street zelf is een belangrijke aanwijzing geworden rondom zijn verdwijning. Lukt het jou om deze zaak op te lossen?

De verschillende lagen die in de interactieve puzzels ontrafeld moeten worden, maken het 'Sherlock Holmes Escape Room Puzzelboek' een geweldige ervaring die je alleen of samen met een groep kunt beleven!

 

Op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautjes onder de tien euro en vijfentwintig euro alvast voor jouw verzameld! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.