• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A dark look

115,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
A dark look

Wilt u een andere maat? Neem even telefonisch contact op : 010 -213 17 92 want iedere maat is mogelijk!


Deze sfeervolle luchtfoto van "The Iron Building" in New York is een aanwinst voor iedere muur in huis of op het kantoor waar u werkt. Het beeld geeft de smalle volgebouwde straten goed weer in het drukke New York. Dit unieke gebouw heeft een driehoekige vorm en is een van de eerste wolkenkrabbers uit deze miljoenenstad. Kies uw materiaal en maat en bestel de foto direct online! Twijfelt u over het materiaal? Kom dan langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.

 

- Kiest u voor canvas dan ontvangt u achterop het houtframe 2 handige tandhaakjes om uw print aan op te hangen.

- Bij het plexiglas zal u een stevig aluminium U-profiel achterop u foto krijgen waar aan u de foto prachtig ongeveer 2 cm zwevend van de muur kunt ophangen. Eenvoudig 2 schroeven in de muur en genieten maar!

- Als u kiest voor aluminium ontvangt u als ophangsysteem de kleefplaten achterop als ophangsysteem, de   plaat lijkt te zweven aan de muur waardoor je een prachtig strak design plaat krijgt op uw muur. 

 

 

De gekozen materialen:

 

Als u kiest voor canvas, kiest u voor een warme uitstraling van een foto. Canvas is zeer geschikt voor elk type fotografie. Wij gebruiken stofafstotend canvas dat weinig onderhoud nodig heeft. Door de verlijmde spie-latten zal het houtframe altijd zijn vorm behouden.

Dibond, in de volksmond ook wel aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond is de basiskleur wit, waardoor alle wit tinten ook gewoon wit blijven. Door de matte afwerking van het aluminium, zal uw foto ook qua kleur een rustige uitstraling krijgen. Bij fotografie van bijvoorbeeld natuurbeelden, zullen de kleuren overkomen alsof het beeld geschilderd is. Ook voor portretfotografie is dit een zeer geschikte afwerking, waarbij u geen last heeft van lichtinval of licht weerkaatsing.  

 

Acryl (plexiglas) geeft uw foto een prachtige glans en maakt de kleuren heel intens. Uw foto lijkt tot leven te komen. Door een speciale laag aan de achterkant van het acryl kunnen wij het ophangsysteem op zo'n manier bevestigen, dat je een zwevend effect krijgt ten opzichte van de muur.

Wat jullie over ons schrijven!