• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam posters

 

 

Posters voor de Rotterdammer liefhebber(t)

Een mooie posters van de stad waar je zo van houdt, Rotterdam. Een prachtige panoramische foto van de hele stad of juist een lijntekening van jouw favoriete wijk of gebouw. In onze collectie Rotterdam posters vind je zeker wat je zoekt.

 

Cityprints - Het Witte Huis

Cityprints - Hotel New York

Wijck - Poster Kralingen

 

Wijck - Poster Rotterdam Stad

Rotterdam, er is zoveel te zien. Ja toch.

Rotterdam bestaat uit vele prachtige wijken en gebouwen. Wij hebben de mooiste collectie Rotterdam posters waarin al deze wijken en gebouwen terugkomen. Denk aan wijken als Kralingen, Feijenoord en bijvoorbeeld Overschie. Ook de prachtige gebouwen zoals de Markthal, het Witte Huis en Hotel New York mogen niet ontbreken in deze prachtige serie prints. De posters zijn allen zwart wit lijntekeningen voor een moderne uitstraling. De emoties die vaak verborgen liggen in de wijk waar je lang hebt gewoond of bij een gebouw waar je iets bij hebt meegemaakt zijn van onschatbare waarde. Haal deze herinneringen nu in huis door de print van deze wijk of gebouw aan jouw muur te hangen.

De skyline van Rotterdam op een poster.

Ook de stad met zijn fantastische skyline is natuurlijk als poster te verkrijgen. De bekende Erasmusbrug met op de achtergrond de Kop van Zuid en de Maasboulevard is natuurlijk favoriet. Maar ook de prachtige Willemsbrug en andere invalshoeken van de stad zijn als poster te koop. Denk aan het uitzicht over de Maas vanuit Kralingen gezien. De hele skyline aan de voet van de Maas. De posters als een schilderij aan de muur ophangen is natuurlijk ook mogelijk. Voor iedere poster is een te gekke lijst uit te zoeken. Maak zo van jouw favoriete Rotterdam plek een echt klassiek kunstwerk voor aan de muur.