• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kaarten

Het is een kleine moeite: iemand laten weten dat je aan hem/haar denkt. Met de originele en unieke ansichtkaarten en wenskaarten van KKEC vind je voor élk moment een geschikte kaart.
Merken
Genre
Medium

Kaarten

KKEC - Expert in kaarten

Een kaart krijgen is fijn, maar een kaart versturen is veel leuker! Iemand verrassen doe je met unieke, originele en grappige kaarten. Bij KKEC ontdek je kaarten met een hoog fun factor. We toveren graag een glimlach op ieder gezicht, zowel bij de verzender als de ontvanger. Het assortiment van KKEC bestaat uit een breed en divers aanbod. Of het nu gaat om een verjaardagskaart, een Kerstkaart, een ansichtkaart met een grappige quote, een kaart met een celeb, een kaart om iemand wat liefde te tonen of een Engelstalige kaart met een knipoog. We hebben altijd een passende kaart voor je in huis.

Origineel aanbod

Ben je op zoek naar meer fun en humor? Kijk dan eens naar de kaarten van Kaart Blanche, deze grappige wenskaarten vrolijk je meteen op. Sommige kaarten zijn écht op het randje, of net eroverheen, zoals de kaartjes van Dean Morris

Heb je vragen? Wij helpen je graag.

 

Waarom een kaartje?

 

Mensen sturen kaartjes via de post als een manier om verbinding te maken met elkaar en gevoelens en gedachten over te brengen. Het is een persoonlijker en authentieker alternatief dan alleen een tekstbericht of e-mail. Het fysieke kaartje toont ook inzet en moeite om de boodschap over te brengen. Het is ook een manier om speciale gelegenheden te vieren zoals verjaardagen, feestdagen en jubilea.

Sommige mensen houden er ook van om verzamelingen van postkaarten te hebben en ze te bewaren als herinneringen aan bepaalde momenten in hun leven. Kaartjes sturen via de post is ook een leuke manier om vrienden en familie op de hoogte te houden en te laten zien dat je aan hen denkt, zelfs als ze ver weg wonen.