• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kaarten

Het is een kleine moeite: iemand laten weten dat je aan hem/haar denkt. Met de originele en unieke ansichtkaarten en wenskaarten van KKEC vind je voor élk moment een geschikte kaart.
Merken

Kaarten

Expert in kaarten

Een kaart krijgen is fijn, maar een kaart versturen is veel leuker! Iemand verrassen doe je met unieke, originele en grappige kaarten. Bij KKEC ontdek je kaarten met een hoog fun factor. We toveren graag een glimlach op ieder gezicht, zowel bij de verzender als de ontvanger. Het assortiment van KKEC bestaat uit een breed en divers aanbod. Of het nu gaat om een verjaardagskaart, een kerstkaart, een ansichtkaart met een grappige quote, een kaart met een celeb zoals Drake, een kaart om iemand wat liefde te tonen of een Engelstalige kaart met een knipoog. We hebben altijd een passende kaart voor je in huis.

Originele kaarten

Achter elke kaart zit een verhaal. Iemand verblijden met een bijzonder kaartje doe je met de speciale duurzame houten kaart en cadeau in één van het Finse bedrijf Lovi. De gelukkige ontvanger maakt van de kaart in een handomdraai een prachtig houten 3D designobject. Ben je op zoek naar meer fun en humor? Kijk dan eens naar de kaarten van Kaart Blanche, deze grappige wenskaarten vrolijk je meteen op.

Je vindt bij KKEC ook bijzonder leuke kaarten die je ter decoratie kan inlijsten. Zo hebben we ansichtkaarten met verschillende plattegronden van wijken in Rotterdam. De populaire, kleurrijke kaarten met aangeklede dieren bezorgen je gegarandeerd ook veel plezier. Ontdek ons aanbod, kies jouw favoriet en versturen maar!

Heb je vragen? Wij helpen je graag.