• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Architectuur van Rotterdam

 

 

Rotterdamse architectuur heeft zoveel te bieden

Rotterdam staat mede bekend om zijn prachtige architectuur. Door de exclusieve samenwerkingen die KKEC heeft met kunstenaars en fotografen vind u hier unieke werken voor aan de muur. Onderstaand 2 uitgelichte werken waar de architectuur van Rotterdam optimaal tot zijn recht komt.

 
 

Christian Grass - Concealed

 

Christian Grass - KPN

Architectuur Rotterdam aan de muur

De huidige architectuur in de stad Rotterdam is zeer modern te noemen. In 1940 is de stad plat gebombardeerd en in de wederopbouw van de stad zijn prachtige nieuwe architectonische hoogstandjes gebouwd, die voor een moderne uitstraling zorgen. Nu in de 21ste eeuw worden er nog steeds wolkenkrabbers gebouwd met ieder hun eigen stijl.

Rotterdamse architectuur, de mooiste van de wereld

Rotterdam heeft een diversiteit aan gebouwen die samen een prachtige Rotterdam skyline vormen. Bekende gebouwen zijn: de Erasmusbrug,de Euromast, de Kuip, De Maastoren, New Orleans, Montevideo, World Port Centre, Red Apple, Delfse Poort, Millennium toren, WTC en ga zo maar door. Onlangs is de opvallende de Markthal aan de Rotterdam skyline toegevoegd. Deze hal trekt enorm veel toeristen naar de stad vanwege de diversiteit aan eten en drinken op de versmarkt.