• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KKEC Woonmaand

 

 

Tijd voor iets nieuws aan de muur

De hele maand oktober geven wij weer 20% korting op alle prints en lijsten. Ook uw eigen foto's of inlijstingen vallen hieronder. U kunt printen op fotopapier, canvas, plexiglas of aluminium. Hét moment om nu je muur met iets nieuws op te vrolijken!

 

Onze favorieten

 

The view of Rotterdam

Stadion Feyenoord

Metropolis

Erasmusbrug


 

Onze collectie is oneindig

Of je nu op zoek bent naar een schilderij dat niet van echt te onderscheiden is of juist naar een prachtige Roterdamse skyline voor aan de muur? Bij ons ben je aan het juiste adres en heb je de keuze uit, canvas, aluminium, plexiglas en fotopapier. Ook voor posters, lijsten en andere mooie prints kun je bij ons terecht.

 

Waar kies jij voor?

ROTTERDAM

Rotterdam skyline specialist

KUNST

Print oude meesters

NATUUR

Natuur en Urbex fotografie

POSTERS

Combineer tot een posterwand

Foto voor aan de muur

Ben jij die kale muur thuis ook zat? Maak jij ook altijd zoveel foto's met je telefoon of camera maar doe je er niets mee? Wil je ook eindelijk eens wat persoonlijke foto's aan de muur ophangen, kies dan voor onze print service. Wij printen je mooiste foto's op fotopapier, canvas, aluminium of plexiglas. Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal bijpassend bij de foto die jij hebt gekozen. Ook met het formaat helpen wij je graag, neem bijvoorbeeld een foto mee van de plek waar de foto aan de muur moet komen te hangen. Wij kunnen dan alvast de foto op de muur in de juiste grootte laten zien.

Oktober Woonmaand

Oktober is de maand om jouw interieur aan te pakken en klaar te maken voor de winter. In de winter wil je van je huis een thuis maken door sfeervolle elementen toe te voegen. Denk aan nieuwe accessoires, meubels of wat kleur voor aan de muren. Of je nu al jaren tegen een lege muur aankijkt of juist toe bent aan iets nieuws. Oktober is de maand om dit probleem te verhelpen. Je ontvangt bij ons de hele maand oktober een dikke korting van 20% op alle lijsten, prints, posters, schilderijen, canvas, aluminium en plexiglas foto's. Je hebt keuze uit onze volledige catalogus vol met foto's van Rotterdam, oude meesters, natuur en urbex fotografie.

 

Benieuwd naar onze prijzen?

PRIJSLIJST