De nieuwste posters onder €10,-

De nieuwste posters onder €10,-

Bij ons kan je al jaren terecht voor de nieuwste pop en film posters. Naast posters van de nieuwste films, games en muziek idolen, hebben we nu ook een breed assortiment posters van grote kunstenaars zoals Andro Hiroshige, Vermeer en Mucha in onze collectie. En dat allemaal voor onder een tientje! Laat je hier inspireren en bestel jouw favoriete poster meteen online of kom gezellig langs in een van onze winkels.

 

 

 

 
Deze filmposter van Marvel's populairste bioscoopfilm Avengers Endgame is een musthave voor iedere Marvel fan.
 
 
  Een van onze populairste posters van dit moment, wij snappen het wel. De cover van Tyler the Creator's album Flowerboy is een prachtige poster voor aan iedere muur.
 
Deze kleurrijke poster Illustrata Brocozilla is een bijzondere eye catcher.  

 

Twee rap iconen op een poster. Deze foto van Rapper Tupac en Snoop Dogg is gemaakt in de jaren 90. Een te gekke print voor aan de muur van iedere Hip Hop fan.

 

 

 

Met deze prachtige afbeelding van Alfons Mucha haal je een stukje kunst in huis.

  Deze Pink Floyd poster is een kleurrijke en artisitieke toevoeging aan het interieur.
     
 
 

 

Deze mooie poster van kunstenaar Katsushika Hokusai is een eye catcher voor in huis.

  De Friends cast on a skyscraper, leuke remake door de acteurs van onze favoriete comedy serie uit de 90's.
 
De bloedmooie popzangeres Ariana Grande siert deze poster.   Deze comic poster van de populaire film deadpool is een kleurrijke toevoeging aan jouw kamer.
 
 
 
Al deze bovenstaande posters kosten €7,99 per stuk en hebben een afmeting van 61x91cm. Dit is nog maar een kleine greep uit onze collectie, bekijk alle posters hier, of kom langs in een van onze winkels.
 
 
Ben jij op zoek naar een ophangsysteem voor je poster? Je kan er natuurlijk voor kiezen om je poster in te lijsten, maar we verkopen ook handige posterlatjes of strips zodat je jouw nieuwe poster eenvoudig kan ophangen. Speciaal voor deze collectie posters hebben we voordelige frames met een zwarte lijst en plexiglas. Deze zijn hier te bestellen maar zijn alleen af te halen in onze winkels.
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.