• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dopper - Dé herbruikbare waterfles!

Draag je steentje bij aan een beter milieu, gebruik een Dopper! Jouw dopper kun je eindeloos opnieuw gebruiken en is bovendien handig in gebruik. Verkrijgbaar in tal van kleuren én varianten.
Merken

Dopper - Dé herbruikbare waterfles!

Waarom Dopper?

Dopper is een hervulbare waterfles die wordt gepromoot om wegwerpplastic te verminderen. Hier zijn enkele voordelen van een Dopper:

  1. Milieuvriendelijk: Dopper helpt bij het verminderen van afval en plastic afval, omdat het hervulbaar is en niet weggegooid hoeft te worden.

  2. Gezonder: Een hervulbare waterfles, in tegenstelling tot wegwerpflessen, is hygiënischer en bevat geen chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

  3. Gemakkelijk mee te nemen: Dopper is licht en compact, dus het is gemakkelijk mee te nemen voor onderweg of tijdens reizen.

  4. Duurzaam: Dopper is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en vermindering van afval.

  5. Steun aan goede doelen: De opbrengsten van Dopper gaan naar verschillende waterprojecten over de hele wereld, waaronder de verbetering van toegang tot schoon drinkwater.