Vijf schoencadeautjes voor échte cat people

  • Geplaatst op
  • Door Team KKEC
  • 0
Vijf schoencadeautjes voor échte cat people

Katten zijn geweldig, daar is geen twijfel over mogelijk. Sommige mensen gaan alleen nog net iets verder in hun aanbidding van deze pluizige beestjes. Wij hebben vijf musthave cadeaus op een rijtje gezet voor echte kattenliefhebbers. Perfect voor het schoenzetten, pakjesavond of de kerstdagen.

1) Blond Amsterdam - Cat Lover 

De bekers van Blond Amsterdam zijn inmiddels echte klassiekers geworden. Het perfecte cadeautje van hoge kwaliteit dat altijd gewaardeerd wordt. Met deze beker kunnen kattenvrienden hun liefde voor katten subtiel uitdragen.

Blond Amsterdam heeft trouwens nog veel meer producten die geheel in het teken staan van honden en katten, inclusief voerbakjes en kersthangers! 

 

 

2) Katten Theemok - Inclusief Thee-ei

Mag het iets extremer? Dan is deze mok een gegarandeerde hit! Dit keer is de hele mok vormgegeven als een kat. Het bijpassende thee-ei in de vorm van een vis, dobbert door de buik van de kat heen en zorgt voor een perfect kopje thee. 

 

 

3) How to speak cat - 100 kaarten

Praat jouw kattenvriend nonstop tegen de poezebeesten? Dan is het misschien tijd voor een cursus kattencommunicatie. Met deze kaarten leer je alles over de verbale en nonverbale communicatie van katten. Zo weet je altijd waar ze behoefte aan hebben.

 

 

4) Kitty Cushions

Kitty Cushions zijn perfecte cadeautjes voor kattenvrienden die nog geen echte kat in huis kunnen halen. Megazacht en waanzinnig schattig. 

 

 

5) Kitty Cat Deurmat

Toegegeven, je moet dit cadeautje even oprollen voor hij in een schoen past, maar deze deurmat is simpelweg onweerstaanbaar te noemen. Elke dag weer een glimlacht op jouw gezicht bij het binnentreden van jouw paleisje. 

 

 

Op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautjes onder de tien euro en vijfentwintig euro alvast voor jouw verzameld! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.